|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar 4-5 kişi arkadaşlarımla bir yerlere gitmek istiyorum. Batı karadeniz dedik ,kapadoya dedik, kaş dedik ama işin içinden çıkamıyorum. günlük adam başı maksimum 100 lira verebiliriz otele, konaklamaya. plan yapan veya daha önceden değişik yerlere gidip tavsiye edebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. uzak yakın fark etmez. kafa dinlemek için olur, eğlenmek için olur, hiç fark etmez.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
Fethiyeyi öneririm.Şahsen ben gidicem ailemle..Ama kafa dinlemeilk mekan akşam hisarönü ve çalış hareketli olur o kadar gerisi sakindir..Otel gibi yerler az.Pansiyon daha çok..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: AurisD-4D,Golf V TSI, Clio Symbol 1.2
|
Hali hazırda olan tur programlarınzdan bir kaçını gönderirim... Fiyat olarakda daha uyguna gelir. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Yanlış anlaşılmasın söyleyeceklerim.Konuyu açan arkadaşı da tanımam ve herhangi bir art niyet te taşımıyor yazdıklarım.
Ben bayramın bir tatil gibi değil de bayram olarak geçirilmesi taraftarıyım.Neden mi?Çünkü elini öüpü;bir hayır duasını alacağımız büyüğümüz belki gelecek bayram aramızda olmayacak.Olaya bu açıdan yaklaşıyorum nedense.. Tabi dediğim gibi;konuyu açan arkadaşa karşı herhangi bir art niyetle yazılmış değildir bu mesaj.Aynı şekilde gitmeyin de demiyorum;kaldı ki öyle bir hakka da sahip değilim.Sadece bayramlar hakkındaki fikrim bu..
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Alınma üzerine, genel yazdım... Bende düşünüyorum gidicek bir yer, ama hiçbir fikrim yok açıkçacı, Çanakkale diye geçirdim aklımdan hemde şehitliği falan ziyaret etmek, Tarihi yerinde yaşamak için ama bakıyorum halen... __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Derin mevzular bunlar girmeye gerek yok. İsteyen çıkar isteyen çıkmaz bence.
Alın verin ekonomiye can verin ki turizmde kazansın __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Amasra olabilir ?
bi gün eregli bi gün amasra güzel tatil olur |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Leon
|
http://www.degirmenyeri.com.tr/tr/index.html
kafa dinlemek için biyer arıyosan burayı önerebilirim gece şömine ateşi etrafında süper muhabbetler kafalar iyi daha ne olsun
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
mevsim hakkında endişelerim var gerçi ama 10 kere tatil hakkım olsa 10unuda bozcaada da geçiririm geçtiğimiz yazdan sonra.
3 kere çanakkale , öncesinde dikili , fetiye , kaş , kuşadası ,antalya , mersin derken kıyı kıyı 10 güne yakın gezdim bu yaz.Hiçbiri finalde yaptığım bozcaada tatili kadar etkilemedi beni.Gerçi kış oldu , dediğim gibi endişelerim var ama yinede kesinlikle gidilesi bi yer. Bu arada abant ta olabilir. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: b5
|
abant 7göller civarı olabilir kafa dinlemek için çok uygun
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
abanta bende çok baktım ama otel sayısı az olduğu için sanırım özellikle bayramda fiyatlar biraz fazla geldi. halbuki hem yakın hem de güzel. hele bir de kar yağarsa tadından yenmez. yedigöller daha mı uygundur acaba?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
yinede soğuk. baharda şehitlikler çok güzel olur. kışın bomboş ve buz gibi olur.
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
bayram ziyaretlerinde sıkıntı yok yani
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
ben cumhuriyet bayramı arasını sanırım izmirde geçirecem
![]() eğer izmi olmazsa amasraya gidebilirim. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
Bartın Amasra İnkum
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Amasra kesinlikle
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |