yedigöller iyidir.
Printable View
yedigöller iyidir.
valla her bayram inkumu amasra felan gidiyoruz yazında çakraz kurucaşile taraflarındaydık bu bayram safranboludayız inşallah tavsiye ederim :)
Kurban bayramı için düzenlediğimiz:
"AntalyaAlanya_16-19Kasim -329 TL
"EskisehirBeypazariGoynuk_16-19Kasim_3AyriKonaklamali - 359TL
"Istanbul_Agva_Sile_15-19Kasim_Osmanlinin 4 Buyuk Sarayi - 389 TL
"KapadokyaKayseri_15-19Kasim - 349TL
"LikyaMarmaris_16-19Kasim - 299 TL
"MarmarisDatca_16-19Kasim - 359 TL
Turlarının detaylı programlarını gönderiyorum.
Hepsinde izmir'den ulaşımları fiyata dahildir.
Seçtiğiniz tura göre değişiklik göstermekle beraber, genel olarak konseptimiz:
- Lüks Araçlarla Ulaşım ve Çevre Gezileri
- Seçtiğiniz tura göre 5* Otel’de HER ŞEY DÂHİL Konaklama
- Otelde Alınan Sabah Kahvaltıları , Öğle ve Akşam Yemekleri
- Yemeklerde Yerli Limitsiz Alkollü – Alkolsüz İçecekler
- Seyahat Sigortası Hizmet Paketi
- Profesyonel Rehberlik Hizmeti
- İkramlar
Lütfen mail spam kutunuzada bakınız...
ankarada olucam 3 gün :)
Hayır biz izmir firması olduğumuz için izmir çıkışlıdır tüm turlarımız.
İstanbul'da başka firmalardan bulabilirsiniz başka fiyatlara.
Bizim araçlarımız mola dışında yolda durmazlar geçişleri istanbul olsa bile yoldan alma şansımız yoktur.
Fakat istanbul turuna katılmak isterseniz otel + müzeler bedelini alıp turumuza dahil
edebiliriz. Ama otel ulaşımını kendiniz sağlarsınız ilk gün.
hm anladım,teşekkür ederim bilgiler icin.
barutçu bu fiyatlara her şey dahil otelde konaklama dahil mi? otel bilgilerine nasıl ulaşabiliriz? birde başlangıç tarihlerini 16 değil de 18 i gibi ayarlama ihtimalimiz yok mu?
Malesef tur tarihlerinde değişiklik yapamayız. Zaten turlarımız şu anda %80 doluluk oranında. Bu gün yarın son yerlerimizde biter.
Otel konaklama vs... herşey dahil.
Size atmış olduğum maildaki programlarda hangi otelde kalacağınız "otel ismi ile belirtilerek" nelerin dahil olup
olmadığı detaylı olarak yazmaktadır.
Manisa Spil dağında bungalov tipi evler var, sanırım orman bakanlığına bağlı. Biraz huzur, şehir stresini atmak için mükemmel biyer. Araştırın derim.:icon_tup:
yedigöllerde bildğim kadarıyla otel olarak konaklama yoktu en son gittiğimde ama araştırın yinede eğer çadır vs diyorsanız soğuk buralar ona göre:D 3 hafta önce mangala gittim dondum geldim:D
abantı tavsiye ederim şu an havalar güzel kar yağarmı bilemem bayram için gidicekseniz yer bakın şimdiden kalmaz muhtemelen yakın zamanda
bu bayramda boludayım :)
boluda olursam inşallah görüşrüz:) yıllık iznim yok halen olsaydı praga doğru bi gidicektim ama olmadı:) muhtemelen boluda olurum kısmet olursa
www.sunishotel.com
antalya managat/side
isteyen olursa guzel fiyatlar alabılırım.
boluda mı buluşuyoruz gençler :D
iyi sende gel bari:D