|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
Arkadaşlar ben mi yanlış anladım yoksa bu düpe düz İNSAN ALDATMAK İÇİN YAPILMIŞ BİR CİHAZ mı_?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32036475/detay yani bunu yapmış ve satıyorlarsa, diyecek birşey diyemiyorum bu insanlara... saygılar... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
cihaz degılde
bence km dusurmek ıcın ılan açmışlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
burası turkiye burada hersey olabiler...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ES7
|
cümlenin girişi daha bi trajik... "20 YILA AŞKIN BİRİKİM VE TECRÜBEMİZ İLE ......"
![]() adam resmen kendi adına suç duyurusu yapıyor
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
topkapı sanayide adam koskocaman KİLOMETRECİ diye tabela yaptırmış... yasak olsa o tabelayı adamın kafasına geçirirler... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bir ara araştırdım bu cihazı 2 firma var türkiyede bu cihazı satam birisi bu ilanı verenler diğeri ise kartal sanayide bir adam. Bunların dışında çeşitli yollarla km düşüren sözüm ona sanayide ki isimleriyle KİLOMETRECİLER mevcut
Almanya da TÜV onaylı km düşürme işlemi yapılıyor ama onunda bir prosedürü var bizdeki gibi aldatmaca değil. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
radar testip cihazıda satılıyor ona bakarsak.hem yapıldığını bilmediğimiz birşeyde değil.servis bakımlı olmayan bir araç alıyorsan kilometresine kendin anlayacaksın vereceksin bu kadar basit
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
yada göstergedeki dijital ekranı düzeltiyodur yada ıvır zıvır bi sürü takometre satıyodur çıkma sıfır vs. illa kilometreci yazan yer sadece kilometre düşürüyor diye algılamamak lazım. __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ben bostancı sanayide gördüm adam dukkan acmıs kilometreci diye
![]()
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
"her galericide al-satçıda olması gereken ürün"
bu daha iyi bi başlık oldu bence
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
gayet tabii bi ilan yadırganacak bişey yok
. Nedeniyse yapılacak bişeyde yok... Bundan yıllar önce plaka hırsızlığı vardı hatırlarsınız. Simdi ise bi telefon ise sorgusuz sualsız istediğin plakayı bastırabiliyorsun ? Böyle bi ilanı yadırgamak diğer olayların yanında sadece teferruat Helal olsun yapmışlar bak kursunu bile veriyorlarmış ...
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
kartaldaki cihazı satan adamı bu adamlardan öğrendim
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Mesela yetkılı bır servıste Km sayacı degıstırınce mecbur olarak eskı km yı yazdırmanız gerekıyor onun ıcınde boyle cıhazlara ıhtıyac var
yanı ılla aladatmaca olarak kullanılmıyor
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
ya da her kilometreci sadece km mi düşürüyor?aracınız km saati arızalandığı zaman kime götürdüğünüzü merak ettim doğrusu?? ak ile karayı ayırmak lazım herkesi bu şekilde kolayca suçlamayalım.. zira doğru bişey mi kesinlikle hayır bu konuda katılıyorum size yasaktan ziyade tek kelimeyle şerefsizlik.. ama bide şöle düşünmek lazım adam bu işten para kazanıyor asıl o işi yapması için ona gelendir şerefsizin dik alası.... __________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Almanya'da TUV onaylı düşürme işlemi yapıldığından bahsedilmiş yukarıdaki mesajların birisinde.Peki ne amaçla düşürülüyor orada km'ler?
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
![]() ![]() ![]()