|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: :)
|
İyi günler herkese.Daha önce 205 1.6 gti hakkında konu açmıştım fakat o araçtan vazgeçtim birazda korktum.Parça temini vs.Şuan 9-10 bin tl ye kadar hafta sonu aracı bakıyorum.'halilkarakas' ın crx e niyetlendik yinede kafama takılan birkaç ilna var onları paylaşıyorum.Araçlar hakkında bilgisi olan varsa özelden veya buraya yazarlarsa sevinirim.
1- http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33431179/detay Bu araç bütçemin üstünde fakat temiz duruyor gerçekten fiyatına göre var mı bilgisi olan ? 2- http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-takasli/detay Bu aracında fiyatı uygun baya.Eski sahiplerinden siteye üye olan varsa haber bekliyorum. 3- http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29184173/detay Bu araç siteden 'ibrahim' abinin eski aracı diye hatırlıyorum.İstanbula satmıştı ordan 10bin tl gibi rakama izmire satıldı şuanda bayan aracı değil diye biliyorum.Bu araca bu fiyatı vermeyi düşünmüyorum tabi.Biraz sonra telefonla bi görüşeceğim sahibiyle. 4- http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30760139/detay Bu arac hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim. Birde 'halilkarakas' abinin crx var crx i almak için akşam yola çıkabilirim.Bilgisi olanlar özelden ya da burdan bilgilendirirse sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .
|
İlk ilandaki 106 'yı hic düsünme bence güzel durmuyor + fiyatı çok düsük düsündürüyor acıkcası
__________________________________ Gereksiz elestiri, Gizli hayranliktir... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Abi bagaj kapağı hariç kaporta iyi duruyor bence içide fotolardan güzel gibi.Kesinlikle darbe kaza yok istediğiniz yere gösterin masrafsız araç yazmış bide ilanı açan kişi ?? düşündürüyor gerçekten temiz midir?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: civic
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Bende beğendim gerçekten bi olumlu yorum gelse telefonla görüşücem araç sahibiyle hatta akşam çıkar yola gider alırım.
Yok mu araçlar hakkında bilgisi olan ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
4 nolu ilandaki araç siteden çalışkan nickli arkadaş ilgileniyodu. detaylı bilgi alırsın kendisinden. Bu modellerde ben olsam Honda bakarım, başka araçlara pek güvenemiyorum kendi açımdan.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Fiyatı nedn 11.500 peki seni hic düsündürmuyor mu?
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
3. ilandaki saxo mk2 nin 3. sahibiydik tüplü ve öfkeliydi
sağ önden ufak bi kazası var köpeğe çarpma sonucu bizden sonra ne oldu bilmiyorum.
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
97 model araba, 18 bin lira mı olacaktı?
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
Fiyat düşündürüyor benide. Fotolardan güzel duruyor bence araç. Yok mu siyah 106 gti istteki mk2 vts hakkında bilgisi olan.crx i almaya gideceğim istanbula olmazsa.
|
||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: civic
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
gti hakkında bilgisi olan yok mu ? Olumlu bi yorum gelse atlıcam otobüse sabah antalyadayım.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
tolga esentepe konuyu dagıtmayalım bisey diceksen özelden yaz..
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32976040/detay
Bu araç var birde çok kötü durmuyor gibi değişensizmiş. 1. 2. ve bu son koyduğum ilandaki araçlar hakkında acil bilgiye ihtiyacım var.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Kimsenin aracına çamur atma gibi bir niyetim yhok yanlış anla$ılmasın
Bu Araçları Aldığında Sanırım cebindede 2-3 lira olması lazım.. herşeyi göz önüne almak adına.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Hangi aracı ve neden ?
Son ilandaki aracı diyorsanız değişensiz yazıyor ve koltukları temizmiş kılıf çıkarılır sorun değil orj direksiyon vs duruyormuş 2 paspas vites topuzu ile orj hale gelir araç.Kazası veya sorunu varsa bilemem tabi. |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Siyahın sahibiyle telefonda görüştüm.Ön sol çamurluk değişik diyor başka hiçbir sorunu yok diyor aracın.klima airbag ler vs hiçbir sorunu yok ilanda ne yazıyorsa o diyor.11.250 son veririm diyor.İzmirden gelicem boşa gelmiş olmayayım vs konuştum biraz adam ciddi ciddi sorunsuz araç diyor.Ama galeri aracı nasıl çıkar bilmiyorum. Biri çıksın şu araç hakkında bilgi versinde ona göre bende yola çıkayım ya da vazgeçeyim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |