|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
nereden başlasam acaba ?
arabaya 2006 yılına ait saçma sapan cezalar geliyor 2006 yılında bir tane gelmiş ödemişim 75 TL 2006 yılına ait 2009 yılında geldi onuda ödedim, 129 TL falandı gecikme faizi falan dahil . şimdi gene gelmiş ceza 2006 yılına ait, bir sürü geckme faizi falan 198 TL gözüküyor . hiç ceza yemedim ... hiç ceza makbuzu gelmedi... hiç birşey imzalamadım... bu cezalar nereden geliyor ? bunlara nasıl itiraz ederim ? böyle saçmalık hep benimi bulur ? son soru: şüpheleniyorum o.ç biri sahte korsan taksi plakası ile dolaşıyor olmasın ? plaka 34 T xxxx __________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda civic Vti
|
Hocam git al dökümünü bence . Nerde neyden ötürü yazılmış ceza hangi trafik amirliği yazmışsa oradan çıkar.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
nereden alırız detay döküm ?
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
sahte plaka olabilr yakınıma oldu plakasını kopyalamışlar kırmızı ışık ihlali yapmış istanbulda ama traktör daha tarladan dışarı çıkmamış
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
imza yoksa ve üzerinden belli bir zaman geçmişze zaten nobetçi sulh cezaya dilekçe yazıp itiraz ediyorsunuz ceza düşüyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Bence iptalden önce son soruya yoğunlaşmalı.Son sorunun kesin net cevabına nasıl ulaşılabilir?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Yüzde 90 sahte plakayla biri geziyor.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
banada 2006 yılından laguna varken bir ceza gelmiş 1 hafta oldu direk çöpe attım ugrasamam
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: M.B
|
aynısı benim başıma da geldi 2 kere ödedim bir daha da aynı şey olmadı ama arkadaşın dediği gibi hiç bir şekilde ceza yemedim ve çevrilip ceza imzalamadım ...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Honda civic Vti
|
Valla geçmiş olsun diyeceğim ama yani böyle havadan para ödemekte insana koyar doğrusu. Hocam en yakın trafik amirliğine git durumu anlat derim ben olsam peşini bırakmazdım.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: İmpreza 2.0R 333 - Tucson CRDI 333
|
1hafta önce 192tllik bir ceza iptal ettirdim topuklayınca adam ne varsa eklemiş 3 madde
bir dilekçeye bakıyor iptal olayı.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
geçmiş olsun boşu boşuna yazık ödenen paraya sahte plaka olma ıhtımalı yuksek gıbı
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
2007 de muayene yaptırdıgım arabama 2006 dan 3 e katlamış 400 küsür tl lik cezası var nasıl iş bende anlamadım... bunada şükür
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
vergı borclarında yenıden yapılandırma olucak dıye haberler var bu aralar ılk bastada trafık cezalarında yapılandırıldıktan sonra yatırmakta fayda var tabı gecıkme ve tutar cok ıse beklenır
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Sahte olma olasılıgı yuksek
__________________________________ Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
bencede daha önce bir arkimin başına geldi bu olay ...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Renault / Laguna
|
Bana 2 kere geldi kırmızı şıkta dururken çekilmiş foto geçmişim diye naısl oluyorsa. Bir kaç tanede şu yönden şu yöne gidiyor ama kusuru yazmıyor . Yırttım attım .Asla da ödemem.
__________________________________ Gökteki Melekler Bizim Şehitler
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
|
direk başkasına yazılan bize mi denk getiripte yazılıyor eş dost hatrına düşünmüyor değilim gerçekten
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechTurkey
|
sonrada trafiğe gidicem, kesin bu işin altında bi ibnelik var bir kaçkerede köprüden geçiş yakaladım , ogs var bende o da 2006-2007 yıllarıydı galiba , ulan diyorum ben geçmedimki bu tarihlerde ? Tabi insan tam emin olamıyor acaba geçtimmi falan diyor . __________________________________ |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |