sonunda cam tavan bir aracin takla atinca ne hale geldigini gorduk.iyi buyuk bir sorun olmuyormus icim rahatladi:) jipler kia sportage son kasa
Printable View
sonunda cam tavan bir aracin takla atinca ne hale geldigini gorduk.iyi buyuk bir sorun olmuyormus icim rahatladi:) jipler kia sportage son kasa
hondaya benzetmistim bende ilk gordugumde sanirim kia
heeheh kia lar artık yok oldu :D cam tavanlara yazık oldu yaw
Yazık olmuş Kia'lara..
Sıfır Kia Spotage alacakların çok dikkat etmesi lazım :)
Valla sıfır jip mis gibi :D:D
Araçlar sportage nasıl kugaya benzettiniz :)
sahiperinin haberi varmıdır acaba. eger yoksa teslimatta gecikme oacak derer sonrada toplayıp satabiirer...
bir şey olmaz yaptırıp sıfır diye satarlar bunlar
çok kişinin başına geliyor
en son bir arkadaşım sıfır pug aldı
6 ay sonra kaportacıya gitti bir iş için baktılar
sağ 3 parçada boya var arabada
getirilirken tır üstünden indirilirken sağ tarafı sürtmüş paşalar boydan boya düzeltip boyatmış ve satmışlar...
bir de ben yazayımda..araçLar KIA sportage!
TIR a bak cappucino iç.. adam kamyonu devirmiş:D
hangi firmaya aitse oraya iade edilir onlar ordan sigortaya gider haberlerde duydugum kadarıyla irana mı ne gidiyormus oraya basvurmanız lazım almak isteyenler :D
sigortasız o büyüklükde taşımacılık kimse yapmaz.Sigorta öder kazalılarda hafif kusurlu olarak düşük fiyatlarla satılırlar.
Firmaların bile haberi olmuyor bazen tırcılar hemen ufak tefekleri yaptırıp teslim ediyor.
Bilidiğim kadarıyla zaten fark edildiğinde bayiye uygun fiyattan veriyor onlarda hasar durumuna göre sıfır hasarlı olarak satıyorlar tabii insan olanlar genelde bunu yapıyor.
Kansızlar arada mutlak var :)
tr de olsa bunlar servıste yapılıp boyanır sıfır dıyede satılırdı ama ırak malıymıs.
benimde universiteden bi hocamın basına gelmişti 2 sene binmisti 207 sine sonra satmaya aldığı servise götürmüstü kadının tekbir kazası yoktu servis aracı geri alırken(takasa giricekti hoca sıfır dizelle) bu arac taklalı deyince kendilerini ele verdiler hocada actıgı tazminat davasını 4 ayda kazandı aracını vermeden sıfır 207 hdi ını aldı:D türkiyede cok oluyor oyuzden aman dikkat özellikle peugeot ta duyuyorum canlı tanık olarak bu olayları dikkat edilmesi şart...
Kaç kere şahit oldum bayrampaşa dan e5 e bağlantı yolunun ordaki köprü altında ne C serileri ne E92 ler ne cipler sürttü köprü altına tavanlar gitti......Allah bilir toplayıp toplayıp yine sıfı gibi satıyorlardır araç zaten sıfır ama pert..2 sene sonra arabayı satmaya gidiyosun adam yetkili serviste expertiz yaptırıyo tavanda boya var diyolar sana :D
yazık olmuş..tamir görüp satılacaklar nihayetinde..:)