|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Arkadaşlar yanlış bölüme açtıysam lütfen taşınsın ama sorgular bu bölümde oluyor diye bende buraya açtım konuyu...
Bahçelievler de Mekajant simli dükkanı bilen alışverişi olan var mıdır? Sahibindende ilanlarını gördüm dikkatimi çekti bolca model var aklıma yatan genelde replika jantlar var gibi gördüm ... Yorumlarınızı bekliyorum... Benim gördüğüm link aşağıda: http://mekajant.sahibinden.com/ __________________________________ rezil oldum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
usta telefn numarası verılmıs
bı zahmet arıyıverde soruver
__________________________________ Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Valla mı
Ben zaten arıycam ne var ne yok örenmek için... Zaten sorum o değil fark edemedin sanırım... Ben alış verişi olanlardan yorum istedim, esnaflıkları nasıldır, müşteri ile araları nasıldır tecrübesi olan ya da tanıyan varsa söylesin aradığımızda bir ön bilgimiz olsun diye... Senin tecrüben bilgin yoksa yazmasan da olur... Tanıyan bilen varsa yazar... __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: x sechs
|
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
o fiyatlar o jantlara çok
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
indirimi vardır herhalde
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Bu hafta yurt dışında olucam önümüzdeki haftasonu önce bir Mutlu Lastiğe gidicem inş evimin dibi bende bostancıda oturuyorum.
Burda bazı üstünde toyota logosu olan jantlar gördüm aslında esas sorma sebebim o 18" olarak vardı o sebeple sordum... Bilen var mı diye çünkü hem jantların tipleri hemde üstlerinde toyota logosu olması hoşuma gitti ![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...x18-et42/detay __________________________________ rezil oldum. Son Düzenleyen hasan çağri; 28-10-2010 08:40. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
esnaflıklarını neden ınsanlardan ogrenıyosun kardesım kendın gıdıp bı caylarını ıc anlarsın zaten ıscılıgınıde gorursun onca marka koymuslar demekkı ya kazıkcı yada cok ıyıler
__________________________________ Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
bi tane güzel jant olmazmı arkadaş, hepsi çiçek desenli
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
veriym benim janlatları sana
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Yoksa gidicem zaten birde vakit yok zaman ayıramıyorum...Yoksa esnaflıkta herkes için farklı şey ifade ediyor zaten ![]() Abi sorma ya kafam çorba oldu valla
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
arkadaşım bende orada oturuyorum işçiliklerini bilmiyorum ama iyi iş yapıyolar.oraya gittiğinde göreceksin zaten cadde boyunca tunıngçiler hi-fi ciler egzostçular jantçılar çok hareketli bir yer..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Çağrı var gidince orada onu bul
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: c4 vtr
|
yer şirinevlerdeki tuningcilerin olduğu sokakta değil yayladan haznedara giderken sağda kalıo bi ara uğramıştım ilgililer baya...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: EM -Z4- ..%3 hısseli UR aReS :D
|
ılgılı bır esnaf yenı acılmıs daha 3 4 ay belkı olmustur fıyatlarda yardımcı olmaya calısıyorlar onun dısında bısı bılmıyorum =)
__________________________________ 34 EM 035 powered by acıkelotomotiv... powered by p.p.r. motorsport |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
ok ya ben linke bakmamıştım..burayı biliyorum ama dediğim yerlere bakman çeşit yönünden daha iyi..şirinevlerde tunıngçilerin olduğu bir cadde var..bak istersen..
|
|
|
|
|
|
#18 | |||
![]()
|
Abi valla süper olur ama çeşitte görmek istiyorum karar vermeden önce çünkğü öyle zırt pırt al sattan ziyade uzun süre kullanmalık içime sinecek birşey istiyorum. Peki bu jantlar için fiyat çok diyen bir arkadaş vardı... Jantların çoğu replika... Bu tarz jantları görüp bakarken incelerken nelere dikkat etmek lazım ? Aslında ben gidiş performansından öte yol tutuş performansı ve görsellik için alacağım. Çünkü malum auris aile arabası sonuçta Turbolayanlar var ama bana gerek yok
__________________________________ rezil oldum. |
|||
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ...
|
replika jant alıp balans problemleri,yamulma problemleri vs gibi dertlerle ugrasacagıma az bıraz daha bırıktırıp orjınal alırım bbs,oz vs bınerım satarkende para eder bınerkende huzur verır
![]() ben lenso almıstım 17 ne balans tuttu ne yamulması problemı bıttı...tavsıye etmem cakma jant |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|