|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda civic ek
|
Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım araç 98 model hb 1.4 honda civic ksımetse 1 sene daha binip seneye araçımı değiştirmek istiyorum...
Aklımdaki araçlar ; 1.6 ies tatlı modifiyeli, extralı full olan abs çift airbag klima ve lpgli 16-18 arası fiyatı var 93-94 bmw çok bilgim yok size soruyorum alırken önceliği neye vermeliyim donanım olarak ? 13 den başılıyor modeline durumuna göre fiyat çıkıyor ![]() Benim aracım 14 civarı ederi vardı vermedim bu sene 1 sene daha binicem diye şimdi üzerine para koymadan yada max 1-2 lira daha koyup bu araçlardan birini seneye almak istesem siz benim yerimde olsanız hangisini alırdınız? Bu arada aklım BMW E36 kasada siz ne dersiniz? BMW E36 kullıcısı varmı aramızda özellikle onlar ne diyor merak ediyorum artıları eksileri nedir bu aracın?? Vakit ayırıp ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden teşk
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
dostum 93 94 alcaksan alma alırsan da kız gibi derler ya bulabiliyosan al derım yoksa basına bela arama derim sana..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
hazır konusu varken bir sorgu yapmak istiyorum 1 haftadır kafamda olan bir araç almayıda düşünüyorum ama bilen eden varmıdır iyi alsam son sahibi olurmuyum?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29501270/detay araç bu |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Kardeşim 17-18 lere 328i bile alırsın. Bu nedemek? en az 96 model, dijital klimalı, çoğunlukla sunrooflu, hatta büyük ihtimalle deri koltuklu, yol bilgisayarlı 192 hp lik bir araca binebilirsin demek.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
e36 cabrio var kendisinde
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
kardeşim yuksek model alabiliyosanız alın yoksa valla girmeyın.cok egzantırık hatalar cıkar karsınıza en kötüsü akış metre yok radyatör ve elektronıksel..sorası yağ yakma vs vs
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
e36 da 97 98 oda hastasından derle ya ondan yani...mesela ben gibi 1 yılda 14 bın km en az 3 4 lira harcıyan..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
bmw e 36 dıstan bebek gıbi durup alt takım motor vs sorun cıkardımı cok para harcarsın bence alırken bıraz modellı yada pıyasısının altında olanları sakın alma
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Aynen öyle bebek gibi duruyor gel beni al diyor şimdi ben olaya şöyle bakıyorum 1 yıl hondaya bindim alır almaz radyatör çatladı ve 1 ay öncede conta yaktı bana maliyeti toplam 750 tl 1 senede e ben bu kadar para vereceksem bmw den neden korkim diye düşünüyorum 93-94 temiz gibi görünen 3.18 i düşünüyorum 200.000 lerde bu paraları geçen arıza çıkartma durumu varmı??
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
bmw alıcaksan en dusuk 3.20 al 3.18 i onermem 6 tokmak sesı gelmesı lazım
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
ve köprü trafiğine gir çık ocağıma incir ağacı dikilmezmi 6 silinir o trafikte içer içer o yüzden bana en mantıklısı 3.16 da gitmez diyorlar 3.18 i gibi geliyor ama bakalım
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Bende düşünüyorum puntoyu satip e36 kasa almayi 98 99 model gibi kronik sorunlari varmidir yada dikkat edilmesi gereken şeyleri artilari eksileri vs.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: -
|
![]() hatta 16 altında tabiri caizse 20'ye göre eşek olur
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Kuzenimde 95' 320 var. Bende çok hevesliyim biraz araştırdım. Öncelikle Çift Vanos (Çift Egzantirik) li motorlar tercih ediliyor, en az 95-96 model. Gaz pedal sistemi telli olan (2 model oluyor, elektronik ve telli, elektronik biraz geç geliyor) Kazasız olsunda boya önemli değil (Sonuçta 15 yaşında araba, ama kaliteli boyanmalı) motor en önemli konu çünkü motor masrafı hem avrupa menyeşli, hem bmw, hem 6 silindir oluşu motor parçalarını yükseltebiliyor.
Şuan aklıma gelenler bunlar |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |