araba rodajı bile tamamlamamışmı benmi yanlış görüyorum :)
bir de benzin göstergesinde BENZİN Yazıyor ,duygulandım :D
Printable View
araba rodajı bile tamamlamamışmı benmi yanlış görüyorum :)
bir de benzin göstergesinde BENZİN Yazıyor ,duygulandım :D
Maşallah araca.
Bizdede var tabi bunlardan hemde samanlıkta vs... değil sokak aralarında dolu.
Özellikle eski "almancı" olarak tabir edilen gurbetçilerin araçları...
Hatta geçenlerde bi Mini görmüştüm boya yanıkları dışında mükemmel görünüyordu...
benim kapının önünde concord var daha 2000 km de araba yatıyo sarı sisleri yandaki çizgileri hepsi duruyo aynı bunun gibi bişey ama satmıyolar evrak işlerimi ne varmış öle yatıyo gri renk full orjinal
Çok güzel bee
bizde var bi rekord arabanın plakası var ama trafikten men edilmiş nasıl oluyorsa dedem istanbuldan adanaya getirmişti plakayıda eski tip diye değiştirmedi sahibi galiba ötv ye vermiş bizim aracı hiç haberimiz yok evin önüde duruyor tek kapı galiba 74-76 arası olması lazım halen çalışıyo :)
Dedemde 98 model 27binde orjinal toros vardı, sadece tarlaya gidip geliyordu ayda 1 o kadar. Ta ki 3 ay öncesine kadar pert olana kadar :( cıncık gibi arabaydı yeminle.
Bi de düşünsenize böyle samanlıktan 23 km de vtec çıktığını. Abovvvvvvv :D Kan çıkar yeminle :D :D
ben olsam trafiğe çıakrmazdım arabayı , dallamanın biri gelicek vuracak bi taraftan , 50 yıl çöpe.
opel sağlam para verebilir buna.
Harbiden fena yani :)
2 gün önce sanayide bir renault 12 gördüm 1973 model 60 bin km de.amcanın birisi evinin kapalı garajındasaklamıs ve 15 sene marşına basılmamıs arabanın tüm orjinal kitapcıkları orjinal stickerları orjinal CAM ŞİŞEDE cam suyu dahi duruyor arabanın.kalorifer düğmelerinin orada fabrikanın koydugu mavimsi koruma stickerları duruyor kapıları son model araclardan bile daha düzgün kapanıyordu amca ölünce torunu ev arsa para istemiyorum arabayı istiyorum demiş ve almıs arabayı cok güzeldi cokkk...
resimlere bakarken sasırdım kaldım bu aralar cok denk geliyor böyle araclar bana içimde bir klasik hayranlıgı baslıyor yavastan :)
anahtarı kıtapcıkları içi harıka
cok guzel ya
hakkaten süper
ben de opelin iyi para verebileceğini düşünüyorum
valla şaka gibi
adamlar işi biliyor ya gün geçtikçe seviiyorum şu opeli bence heer modeli parasının karşılığını hakediyor.O yıl bile ustalı anahtar yuh diyprum araç zaten fena tm bir retro ;)
bunun sahibi zengin olur artık talipleri coktur bu aracın
fılmlere olan ınancımı kaybetmıcem gercek olabılyolarmıs :)
Çok şanslıymış bulan kişi :)