|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
slm allahın izniyle hafta sonu antalyadan yola cıkıcam bözüyük kandilli köyünde dedemlere ugrayacagım annanemı eskisehre hastaneye götürcem. bayrama kadar köy de dursam diye düşünüyorum ama cok canım sıkılır benım köyde eskisehre gelsem tanıdık kımse yok görüsebilecegimiz benı agırlayabilcek arkadaşlarımızı var mi unıversiteden olursa cok guzel olur anadolu bir gezmek istiyorum. havalarda musait olursa arabalarla denemede yaparız kullandıgım araç 93 model civic si dir.
araç specleri crx 3 4 dişli crx egzos monfoltu aem v2 ( suan shotrem var) aem dryflow filtre silindir kapak portpolish emme portpolish hafif volan 63 krom egzos sistemı typer son susturucu __________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
seni istanbul keser. gel sen gelll
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
hacı geliyorum allahın izniyle yav geze gezelelım arkadaşlar edinelim istiyorum birazda
__________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
eskişehire geldiğinde görüşürüz mutlaka haber verirsen hem tanısmıs oluruz...cep numaramı PM ledim bu aralar esk cok soguk kışlıklarla gelmeni tavsiye ederim pek antalaya benzemez bizim memleket haberin olsun
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
auhuauha
batu turbo 106 GTI geldi esk ye seni onla denettrcem ben kesmem seni
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
Son Düzenleyen darkred; 30-10-2010 01:20. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |