mükemmel olmuş,ellerine sağlık..
bunun seri üretime çok kazandırır aslında :icon_wack :beuj:
Printable View
mükemmel olmuş,ellerine sağlık..
bunun seri üretime çok kazandırır aslında :icon_wack :beuj:
Harika olmuş abi:),emeğinize sağlık
yaaa böyle şeyleri görünce küçücük odamı boşaltıp sırf böyle şeyler yapmak geliyo içimden :D
çok güzel ellerine sağlık abi
araba her ortamda gidiyo abi:D maşallah maşallah
çok güzel bir çalışma eline sağlık ........
Cok güzel olmus kardesim, cok begendim ;)
Süper olmuş Alper bizim dükkana da dekor mu yapsak ne :D
harıka olmus valla elınıze saglık : )
ayıptır soylemesı malıyet ne oldu ? : )
Süper olmuş :)
Çok güzel bir çalışma
yukarı asarsın:)
teşekkürler
normalde ben de yapmazdım ama iç mimarlık bölümünden mezun oldum bu sene artık bi şekilde başlamak gerek diye düşündüm.. ilgimle mesleğimi de birleştirirsem diğerlerinden farklı olurum diye düşündüm açıkçası.. kendi ewimizden başladım yapmaya referans olması açısından.. ayrıca vosvos u da bittikten maliyet tam oturduktan sonra sahibinden e vs. koyucam ticari de düşündüm açıkçası ;)
Corvette c5 arkası sıradaki proje.. o çok yer de kaplamıycak duvara tablo gibi asılabilicek paylaşırım o da yapılınca yer problemsiz :)
herşey yapılabilir aslında ama fiber olması büyük avantaj hem montaj hem de parça bulma derdini aza indiriyo..
baran e30 isterdim ben de aslında ama hem montajı dert olucak hem parçalar pahalı.. e46 yapsam daha ucuza gelicekti yani:icon_wack bi de vosvosun klasikliği var kaldırıyo o yüzden kızlar da beğeniyo mesela :D
başlangıç bu daha
haha :D amin hepimiz kazasız belasız inşallah :D tamon bakıcam haftaiçi vosvos hurdacısı da nerdedir bilmiyorum ki:icon_wack
pm attım ;)
teşekkür ederim.. model arabalarla falan olunca bütün durucak diye umuyorum
:D 10 sene önce olsa yapardım kesin ama geçti artık benden
saolasın :)
:D hepimiz inşallah :D
saol inşallah ;)
umarım öyle olur biraz kılım ben.. kolay beğenmiyorum bitmeden emin olamıyorum o yüzden:o
teşekkür ederm :D
paylaşırım :) hafta içi biticek gibi bi aksilik olmazsa
teşekkürler :)
saolasın :)
kaç senedir okuyoruz işte bakalım olmuş muyuz onu deniyorum :D nikelaj kaplatmak sıfır tamponla aynı fiyata gelir sanırım yaklaşık 135 lira tampon kargosu vs 150 tutar sanırım.. o yüzden nikelajlı folyo kaplamak daha mantıklı ama yine de temiz bi tampon lazım bakalım
bence de en mantıklısı öyle yapmaya çalışıcam ama hakkaten vosvos işi değişikmiş.. parçasını satanlar bile değişik amme hizmeti yapıyoruz biz normal parçaçılarla karıştırma falan diyolar :D tampon istiycem mesela parayı ver spariş wericem ne zaman geliceği belli olmaz ama falan havalarında.. garip, zor:icon_wack
saol :)
tamponu da sıfır alırsam 400-450 civarında biticek sanırım
saolun :) öyle bi planım var çok seri olmasa da üretim olabilir ama sıfır parçalarla baya maliyetli oluyo güzel bi hurdacı bulmak lazım :icon_tup:
teşekkür ederm saol :)
:D inşallah olur gönlüne göre
sewiyoruz vosvos :) tampon satılık mı :D
teşekkürler :)
saol yavuz beğenilmesi mutlu ediyo insanı :)
ne zaman istersen can ayarlarız ;) dediğim gibi corvette de olucak e30 net değil şimdilik ama olucak gibi o da.. gerçi seninki cafe yine vosvos gider.. buarada senin oraya tren içi konsepti yapmak gelmişti ilk girdiğimde aklıma :D uzun ya tükan :)
saol.. 400-450 gibi olucak sanırım bitince net belli olucak :)
teşekkür ederim :)
Şimdi konuyu inceleyince aklıma geldi.Çocukken "Yasemince" çıkıyordu Tv'de;orada bir bölümde bir galeride muhabbet geçiyordu.Ferdi Akarnur'u galeri sahibi olarak oynatıyorlardı;oturduğu masayı da nasıl yaptılarsa Murat 124'ün çamurluktan itibaren kaput ta dahil olmak üzere komple ön tarafını alıp hazırladıkları bir masaydı.Ön tekerler filan duruyordu.O geldi aklıma;videolara filan baktım nette bulur muyum diye ama bulamadım;şayet bulursam buraya da koyarım.
Aynı onun gibi olacak bu da..:)
Güzel çalışma bende bir fabrikanın sekreteryasında yağlı boya tablo şeklinde belair arka çamurluğu görmüştüm. Krom belair yazısı ve çıtaları tablonun üstüne monte etmişlerdi harikaydı. Bununda canlısı çok güzel olacaktır;)
bundan bendeee ıstıyorum :) super olmus ellerınıze saglık gercekten okudugunuz okul bosa gıtmemıs :)
Gerçekten ellerinize sağlık çok güzel olmuş:)
süper olmuş abi be:D banada bi fiyat sölermisin. ??
Güzel iş , tebrikler...
Krom tampon,kaput kolu, bagaj çıtası bunlarda olmalı bence :)
Cok begendim Alper eline aklina saglik :) Ozendim ben de ama evimde yer yok buna uygun.. :D
Tampon takmadan daha guzel durabilir bence de..