beyler pokemonlar durumu iyice azitti
Printable View
beyler pokemonlar durumu iyice azitti
bu ne ya yeni aldık :d nese satılık beyaz 9700 :d
2-3 ay öncede gündeme gelmişti ben turkcell teknoloji danışmanıylada görüşmüştüm öyle birşey yok demişti sanırım rim firması bu iş hakkında çalışmalar yapıyor ve halledilicek diye okumultum bir yabancı sitede.
kim neyi yasaklıomuş yaa yok öle bi dünya
Dubai'de yasaklanıcaktı ancak anlaşmaya varıldı diye biliyorum...
Eee yasaklanırsa:D bizim elimizdeki telefonlar ne olcak ,burası TR bi caresi muhakakk bulunurda daha yeni almıştım yaa:(
rahat rahat dinleyemiyorlar ya izleyemiyorlar ya :ofk:
Satılık kız gibi BB 9700 siyah:hehe:
Satılık ruhsat sahibinden BB Bold 9000,Pearl 8100,Pearl 8120,Curve 8320,8800 modelleri :D Şaka maka bizim ailede herkesin telefonlar bb,bu spider-man'ler kapatırsa telefonları işimiz zor..
kriptolu yazışma yüzünden bizim telekulakçılar dinleme vs yapamıyormuş :D
yasa çıkarmışlar vs ama hikaye olur bunlarınki sozde sadece konuşma ve sms olayı çalışıcakmış gerisi devre dışı kalıcakmış
tüm büyük şirketler vs yazışmalarında bu aleti kullanıyor nasıl boyle birşey yapıcaklar merak ediyorum doğrusu
bb de hiçbir ulkeye tolerans gostermedi bizimkilerede gostermiyicek
şuan yasaklı olduğu hiçbir ülke yok olursak tek oluruz :D
Güler Sabancı, Ali Koç, Ferit Şahenk gibi patronlar BlackBerry kullanıyor, işlerini bu cihaz üzerinden yönetiyor. Böylesine bir yasağı düşünemiyorum” diyor.(Milliyet)
patronu kest :D
son yüzyılın popüler kelimesi yasak :soru:
alsın soksunlar bi taraflarına...içlerinde titresin...
BBM candır ya..
artık tüm şirketlerde millet dışarıyken işlerini hallediyor blackberry mail trafiği ile
öyle birşeyi kolay kolay yapamazlar bence
5-6 aydır kullanıyorum Böyle bir yasağın uygulanabileceğini sanmıyorum. Ha 0 cihaz ücretlerini bize verirlerse problem yok:D Ne de olsa daha 20 ay ödeyeceğiz:D
bir ara radarları tespit ediyor diye söylenti çıkmıştı arabistanda :D orada yasaklanırsa fena olur BB messenger ile hatun tavlanabiliyor sadece :D
turkcell düşünsün valla sözleşmem var 24 ay sms ve alo için mi o kadar para ödiycem paşa paşa alır telefonu geriye :)