|
|
#1 | |||
![]() |
Halkalari yaptim üzerini cizdim falan internetten bi siteden takip ederek projeye devam ettim ama led seciminde bişey yazmamişlar kaliteli led yazmişlar sadece elektronikciye gittiğimde kaliteli led diye bişey yok 2 tür led var bi ışığı dağitan 1 tanede ışıgı düz veren ama 2side bu dediğiniz işleri yapmaz dediler nasil bi led kullanmam gerekiyor daha once yapan olmuştur içinizde yardimci olunda topluyayim artik
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
kaliteli led dediği şey muhtemelen, şeffaf ledlerdir.. İnternette satılan siteler var aslında.. Sahibindende de satılıyordur . ben göndereyim dicem de kargo parası zaten o kadar tutar
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: seat toledo
|
hıghflux yada superflux bır kac cesıt daha power ledler var dırenc ayarı ıle parlaklık olayını ayarlayabılırsın
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
powerled angel için fazla gelir ya
pek gerek yok yani..__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: seat toledo
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MKIV GOLF GTI
|
round led diye geçiyor sanırım, angel ın yuvasına göre 3 yada 5 mm tercih edebiirsiniz, en parlak yanannından alın, bi kaç kalite oluyor satan kişilerde.
tavsiyem ledleri 7812 ile sürün, direnç hesabınıda 12volta göre yapın. 13-14volta göre yapmanıza gerek kalmaz ve uzun ömürlü olur. hatta 7805 ile sürüp her lede 5volttan hesaplayıp tek tek direnç koyarakta sürebilirsiniz, bu şekilde biri bozulsa dahi diğeri yanacağı için angel tamamen sönmez |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
aynen 7805 daha iyi olur..
zaten 7812 13 voltu düzgün regüle edemez.. 7805 kullanıp her bir lede 2.2K direnç koyarsanız sağlıklı sürebilirsiniz, tabi ledi alırken değerlerini öğrenirseniz çok daha doğru bilgi verebiliriz..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
para verseler yapmam yazmıssın ne verdiler hacı yapman için merak ettim foto yokmu takip edicem vaktim olsa bende ugrasırımda vakıt yok.. kolay gelsin
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
geniş açılı ışık yayan power ledler daha iyi olur kanımca. 4 bacaklı kare şeklindeki flux led ile neon yapmıştım arabanın altına. heey gidi günler heyy
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |