peki ben yanlış anlamışım ozaman kusra bakma dediğin gibi almanyada küme düşmeye oynar orası öle insignia daha yeni dizaynı filan güzel onun hevesidir zamanla haddi bilir ona göre çekerler tahminimce :)
Printable View
peki ben yanlış anlamışım ozaman kusra bakma dediğin gibi almanyada küme düşmeye oynar orası öle insignia daha yeni dizaynı filan güzel onun hevesidir zamanla haddi bilir ona göre çekerler tahminimce :)
Yılbaşına kadar bekleyin derim.Elbet güzel indirimler olucaktır.
Ben bekliyorum mesela:D
@ Ayhan_izmir
Dizel almak aklından geçerse, 6-7 ay 2009 Focus 1.8 TDCi kullandım. 115hp geldi araç Chip yaptık teknik bir veri alma imkanımız olmadığı için alamadık fakat performansından çok memnundum. Şuanda kullanan kişi de gayet memnun.
Mitsubishi Lancer'ı öneriyorum alalı 1 ay 3000 km oldu son derece memnunum, Görünümü süper, konforu gayet hoş, Yakıtta da cimri 5.7 lt/100 km yapıyorum uzun yolda 120 km sabit hızla .. 1.5 109 beygir... Mivec motor ...
önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar listeye lancer ı da ekledim :)
Bn Focus öneriim cok iyi :D
2.el istersen güzel arac yardımcı olurum :D
Leon 1.4 tsi 102 likler 33den, 125 likler 36 dan başlıyor...:)
Cruze da yoğunlaşın derim bence.Yeni 124 lük motoruda geldi :icon_tup:
mazda2 öneririm bende. dediğin fiyatlara spor paket 1.5 çok rahat alınır. bir çok mod malzemeside var.
kasım 26 da alalı 1yıl olcak bizim sorunsuz biniyoruz..öneririm..
Kaç sene opel kullandım banamısın demedi araba o kadar hor kullanmama ragmen demekki sen arabadan almıyosun veya hiç bakılmamış bi araç kullanmıssın
arkadasım opelin ve ford focus yenılerı cok guzel dizelleri cok az yakıyormus
ben bir astra kullanıcısı olarak astra öneririm.
ya da leon alabilirsiniz.
çok güzel araç