|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ae101 96 GLİ
|
bilgisayardaki ses sitemime 2 sene önce 30 cm 180 wattlık 8 ohm luk bi subwoofer bağlamıştım.son 15 gündür sistemde biraz bozulmalar oldu. son olarak bass ı en sona getirdiğimde çok fazla bi kirli bass veriyor.sorunu bulamadım sorun bugün oldu.
kullandığım subwoofer da bu boss marka. 4+1 in kendi amfisinden besleniyor 4+1 in kendi subwooferı çıkardım yerine bunu bağladım buna da ayrı bi amfi yapmam gerek ama pek bi bilgim yok ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
4 artı 1 in subwoofer amfisi 30 cm lik subwoofer i beslemeye yetmezki nasıl çalıştırıyorsunuz o subwoofer i ? Bence sorun güç katınızdan kaynaklanıyor
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Normal bozulması. bir adet 2 kanal araç anfisi alığ ona da çevirici alırsan sorunun çözülür __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
peki güç kaynağından kasıt pc power suppy mi ? biraz bilgi verirseniz sevinirim. cevaplayan herkese teşekkürler. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
o aldğn kablonun stereo ucunu PC'ye spk çıkışına takıcan tabi bağlaman için bir de tek stereo'yu ikiliye çeviren adaptör al. sonra 220V'u 12V'a çeviren 200Watt'lık 1 çevirici alıcan. onu da anfiye bağlıcan. sonrası malum ama bütün bunlarla uğraşana kadar git 1 tane 5.1 sistem al PC için daha iyi derim __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
kendi 4.1 sesin bassı kesmediği için bunu yaptım. yakında daha iyi ve bilinçli bişeler yaparım. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Güç katı derken Amplifikatörü kastettim ama tabi ton kontrol katında da bir sorun olabilir bu konular üzerinde yoğunlaşmış bir elektronikçiye gösterin bence.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
sağolun. |
|
|