millet manyak ya nasıl anneler var :S
Printable View
millet manyak ya nasıl anneler var :S
cahil cesareti başka bişey değil.
Zamları benim amca oğlu yapıyor o yüzden hükümeti eleştirmemeiz lazım haklısınız pardon özür dilerim hükümetin suçu ne canım zamnlardan olur mu hiç ? onlarmı yapıyor ? yok canım ... dediğim gibi benim amca oğlu yapıyor :icon_tup:
Bizim zaten işimiz gücümüz yok tuning forumda 7/24 nöbet bekliyoruz bişi olsada siyasete çekelim diye bekliyoruz
ya hiç tartışmaya girmicem , deymez.
size iyi forumlar
allah akıl fikir versin, nası insanlar var yahu...
vay ingilizcenizde varmış :) hem türkçe hem ingilizce yazabiliyorsunuz tebrikler :icon_tup:
benim demek istediğim insanlar bu kadar boş kafalı zekasız olunca kolay kandıralabiliyor işte ama anlamak lazım ...
gerçi sizin gibi 2 dil birden yazan birine bu açıklamaya gerek yok ama kusra bakmayın
dediğim gibi size iyi forumlar :icon_tup: ama herkes sizingibi süper olmaya bilir lüfen burası türkçe bi forum türkçe yazın herkes anlasın :icon_tup:
hay Allahımın özürlüsü ev komple alt kata düşse ne olur da o yavruyu tehlikeye atıosun öyle
bılege kuvvet teyze
Allah akıl fıkır versın
işte klasik türk milleti
Mallık tan başka bişey değil..
Allah beyin vermemiş, kollarına kuvvet vermiş. Tabi bi de delik var, çocuk yapsın...
Bizde hergün televizyonda böyle haberler izleyelim. Yazık.
yurdum insani arkadas.. ne desen boss :D
allah akıl fikir versin o anneye.
Aşagıdan yukarı halatla helikoptere çekilen türk komandolarını örnek almış anlaşılan