|
|
#1 | |||
![]() |
slm arkadaşlar aracı yaptığımdan beri dyno ya cıkmamıştı bugun sanayiye yolum düştü dedim gelmişken bide dyno ya cıkalım paşaoğlunda ölçtürdüm eğriler hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
aracımın motorunda dyno esnasında olan parcalar exedy baskı balata 4,2,1 race headers komple 51 lik düz boru mugen twinlop egsoz injen filtre
Son Düzenleyen joker; 01-11-2010 23:27. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
senin eğriler gayet düzgün
benimkiler toros dağları mübarek, ben de tarayıp koyaydım aklıma gelmedi hiç maşallah diyelim yürüyüşünden belli zaten aracın
__________________________________ Beyler Carbon King Satılık |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
saol kardeşim ALLAH razı olsun tahmin ettiğim gibi cıktı ileriki setup larda daha iyi sonuçlar alıcaz inşallah
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
resim bence yeterince buyuk degil, 300 dpi yapinki bastirip poster falan yapabilelim
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: volvo s40, coming soon
|
aracın gayet guzel oldu kazasız belasız fakat ufak bir tavsiye twinloop u sokup at baska bi eksoz tak
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
3500e 2500 resim koymussun efendi gibi resmi kucultecegine laf soyluyorsun birde...
gondermene gerek yok adres veriym kendin getirirsin. __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
valla nikonla cektim ölçü belirlemeden ekledim forum zaten küçültüyor diye bende a4 boyutunda gözüküyor resim sende nasıl görünüyor bilmiyorum
Son Düzenleyen joker; 01-11-2010 23:24. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
maşşallah güzel değer
__________________________________ CRM |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
resimin boyutu küçülse biraz iyi olur değerleri görmek için biraz ugrastım resim acılsın diyede baya bekledim
![]() öncelikle maşallah değerler cok iyi bence eğrilerde güzel tırmanmıs ama engine power ve whell power arasındaki kayıp güç oranı bana biraz fazla gibi geldi ? __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
forum maalesef direk kucultmuyor resimleri.
degerler bence guzel cikmis, dogru carpanla hesaplandiginda biraz daha az cikacaktir sanirim ama egri gayet guzel gozukuyor. daha once si ve rex ve rex dislili si a bindim yolcu olarak bence mutlaka 3-4 dislilerini rex dislisi ile degistirmelisin arabanin ciddi anlamda karakteri degisiyor __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
resim boyutunu küçülttüm hala aynı şekilde gözükmemesi gerekiyor kayıp güç hakkındaysa pek bi bilgim yok daha önce dynoya cıkan arkadaşlarda ne cıktı bilmiyorum yada şöyle sorim kayıp gücün başlıca nedenleri nelerdir
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
kanka hiç fena değil
değerler iyi egrisiyle doğrusuyla güzel yürüyor aracın dahada iyi olacak insallah aynen yapıştır gitsin
__________________________________ YARZUMSİN YSNVTEC BEYKOZTEAM |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
yazılım arp saplamalar cometics conta acl yataklar srp piston kapak taşlama işlemi dereceli egzantrik yay şapka vs bu şekilde yolumuza devam edicez |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
kaybın çok değil fazla değil gayet normal yol arabası için
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
masallah serdardım parçalarının hakkını almıssın daha iyileri olur insallah sonuç ii...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
saol kardeşim ilk fırsatta görüşmek üzere
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Bende 1 ay kadar önce dynoya cıkmıstım kendi aracımla filtre ve chip var aracımda kayıp güc 16,9hp olarak cıktı.Motorda 127,2 hp - tekerdeyse 115,1 hp verdi kendi aracımla kıyaslayınca biraz fazla gelmiş olabilir bana.
Maşallah tekrar
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:18 ::::

benimkiler toros dağları mübarek, ben de tarayıp koyaydım aklıma gelmedi hiç maşallah diyelim
yürüyüşünden belli zaten aracın