|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Son zamanlarda artık bana üzüntü vermeye başladı tartışmalar herkesin sakin bir zamanında okumasını düşünmesini ve ona göre davranmasını tavsiye ederim.
Gram hatrımız varsa, """ Tartışma konusu; üzerinde konuşmaya ve araştırma yapmaya değer nitelikte olmalı, kanıtlanmış konular üzerinde ısrar edilmemeli, normal bir ses tonuyla konuşulmalı, saygılı olunmalı, dedikodu etmekten, bağırıp çağırmaktan, konu dışına çıkmaktan ve konuşanın sözünü kesmekten kaçınılmalıdır. “Tartışmadan beklenen; gerçeği aramak, gerçeğin aydınlattığı hareket yolunu seçmektir. Söz cambazlıklarının, körü körüne direnmelerin, içten pazarlıklı propagandaların, duygusal çıkmazların gerçekleri kararttığı bir yerde tartışmadan beklenen faydalar derlenemez. ...Sakin konuşan, soğukkanlılıkla cevap veren, söylenecek sözü olmadığı zaman susmasını bilen, konuşurken kendine güvenç duyan bir kimse her çeşit konuşmada başarı gösterir. ” Son Düzenleyen senna; 02-11-2010 10:37. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
tartışmaya değer bir konu ise ve tartışacağım adam mantıklı biri ise hertürlü herşeyi tartışmaya hazırım.ama herkez dertsiz başıma dertmi alıcam diye düşünüp bildiği halde konuyu tartışmaya bile girmiyor.
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
mayami çok iyimsersin
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
tartışmada dikkat edilecek tek şey senin bilgin değil karşıdakinin seni nekadar anlayabildiği dir bence.karşındaki adam zaten kıtsa anlamıyor anlamak istemiyorsa o tartışmayı uzatmanın anlamı yok bence
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Tartışmamak en iyisi, eğer tartışılacaksa da konuşarak yapmak lazım. nette olunca yazılanı okuyan psikolojisine göre okudugundan iyiyi kötü kötüyü iyi anlayabiliyor.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Atarli giderli konuşma son bulsun istiyoruzzz
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
tayfun can çıkar huy çıkmaz burda herkesin karakteri oturmuş insanlar ..ben genelde bu işi yüz yüze görüşmemiş olmaya bağlıyorum..
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
adama seninle tartışabilirmiyiz diye sormak gerekirmi önceden peki ?yani tartışma teklifi nasıl olmalı ben genellikle bodozlama tartışıyorum..
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
rolling konularında kavga çıkmamasına ihtimal vermiyorum ben ne yazık ki
en yakın normalde kanka kanka konuşan en azından forum içersindeki 2 kişi bile giriyor rahatlıkla birbirine... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
bu memlekette eğitim, efendilik para etmiyor ki artık.
Texas olmuş, kavga tehdit olmadan rekabet bile olmuyor. parası değil bilgisi olana doğru konuşana saygı gösteremiyoruz __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
İşin özü aşağıdaki cümlede aslında,
""Söz cambazlıklarının, körü körüne direnmelerin, içten pazarlıklı propagandaların, duygusal çıkmazların gerçekleri kararttığı bir yerde tartışmadan beklenen faydalar derlenemez."" |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
karşılıklı saygı ve sevgi varsa ve buna göre tartışma varsın olsun
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
forumdaki istatistiklere bakıldığında tartışma konusu "HONDA" lardan ötürü çıkmakta.Yada bana hep bu konuda rastladı
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
tartışma olan konular genelde hit oluyor .ben birazda bunu popüler olmak için yaptığını düşünüyorum bazı kişilerin.sanat sosyete camiasıda böyle değilmi?gündemden düşen birbirine laf sokuyor polemiğe giriyor tekrar popüler oluyor
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
akşam güneşi...
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
+1...................
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Tayfun abi şimdi sen bize tartışmayı bile bilmiyorsunuz nasıl adamsınız siz lan ? demeye mi çalışıyorsun ???
diyerek saçmalamamak gerekir tabi dediklerine katılıyorum
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: İmpreza 2.0R 333 - Tucson CRDI 333
|
|