zorunamı gitti?
şaka maka aynen öyle şu an durum efendi olmak delikanlı olmak salak gibi birşey görünüyor
10 sene önce şerefsizlik dediğimiz şeye şu an uyanıklık deniyor
Printable View
herhangi bi roll videosunun oldugu konuya bakın araç sahipleri kaç mesaj atmıs :D
hatta hiç atmayan bile var ama kan cıkıcak konuda nerdeyse:D
sen ben dilini kullanarak konuşmak lazım
Bence tartışmalar yenilgiyi kabul etmeyenlerden çıkıyor. Onlar ya hep o geçecek ya da hep bir bahanesi olacak. Bunun aksi söylendiği anda orda tartışma başlıyor....
artık sırf bu yuzden rollınglere gitmiyorum bıktım laf cambazlarından uyanıklardan..
Laf cambazları ve cokcokcular var birde , devamlı güçlüden yana olup güç merkezi değiştikçe kaypaklaşan..
Daha önce biri belirtmiş tartışma karşılıklı saygı çerçevesinde olabilir . Fakat toplumumuz öyle bir toplum olduki önüme geçti diye adam bile öldürülür oldu . Bu toplumdan nasıl saygılı tartışması bekliyoruz ki . Bizim halkın saygı anlayışı ben , ezerek , vurarak , yıkarak , söverek , en iyi olayım da herkes bana saygı duysun şeklinde bence . Tartışmalar da bu yüzden uzuyor diye düşünmekteyim . Baskın çıkma duygusundan ötürü bitmiyor sayfalarca sürüyor ya da gerçek hayatta dönüşü olmayan hatalara sebep oluyor . :(
Herzaman söylediğim birşey var siz ne kadar konuşursanız konuşun "Unutmayiniz ki anlatabildikleriniz karsinizdakinin anladıklari ile sınırlıdır.
Bu vesile ile bende konuyu açtığı için Miami nickli arkadaşıma teşekkür ediyor. Kendimizi parçalamamamızı öneriyorum.
Mümkün olduğunca az yazıyorum.Üyelik tarihi benimle aynı olup benim kadar aktif olan kişilerin postları eminim daha fazladır.Çoğu mesajım kendi açtığım konularda.Bunun sebepleri çok doğru olan konuda bile bazen yazmadığım oluyor çünkü tartışmayı bilmeyenler ergenlik çağlarını özlemiş gibi hareket ediyorlar.Yüz yüze tercihimdir.En büyük sebebide arkadaşım canım cicim ayağına ya bozmamaktır yada gruplaşmaktır.Cem abinin dediği gibi,en büyük sebebinin yüz yüze tartışıyo olmamaya ve arkadaşım ayağına cicim ayağına yanlışların yüze vurulmamasına bağlıyorum.
eline ağzına sağlık abicim bana düşmez ama bir avuç civata için böyle şeylere gerek yok bence beninki daha hızlı benimki stock vs vs
forumlarda belki de binlerce kişiyle muhattap oldum en fazla 20-30 kişiyle yüzyüze tanışmışımdır. yine de hemen herkesin karakteri, tarzı üslubundan belli oluyor, zaten dikkat ederseniz kavganın muhattapları başka bir konuda-forumda başka bir kavganın içinde ....Alıntı:
"üslûb-ü beyân ayniyla insan"
bir de internet ortamında ses tonu, mimik, jest vs'nin olmaması büyük handikap sadece smiley ile duygu verebiliyoruz ... çok da fazla yanlış anlama oluyor maalesef. dikkat etmek lazım, başka bir konuda çıkışmadan önce bu açılmış konuyu akla getirmek lazım ....
aşırı marka fanatikliği
Karı gibi dedikodu yapılmasın kimse tartışmaz
Erkek görünümlü Kadın ruhlu insanlara sözüm
Bu konuda görüldükü aslında kimsenin birbirine küslüğü yok.
Burdan yazıyorum konuda açarız Mübarek KURBAN BAYRAMINDA herkesi bayramlaşmaya davet ediyorum.
Bayramdan önceki pazar günü buluşalımmı arkadaşlar.