|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
bir arkadaşım niyetlenmiş fakat araç İzmir'de yakından inceleme şansımız yok, özellikle İzmir'li arkadaşlardan aracı tanıyan herkesten araç hakkında yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler,,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33064390/detay __________________________________ K20z4 12.5cr Naturally Aspirated |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Araba çok diri ve cici duruyor Maşallah.
__________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
bu kasada, Birtek beyaz renk cok hoş duruyor.. Ama arac genel olarak hoş
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: honda civic
|
mustafanın araç hondm servisin sahibi oluo kendisi zaten sıfır motor yapıldı rodajda şuan..eksiksiz ve tertemiz araç tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
bu sabah benim de dikkatimi çekmişti. 15.000 tl edecek ne var üzerinde diye incelemiştim. sıfır motor varmış ne güzel.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Temiz duruyor, bornova taraflarında bikaçkere görmüşlüğüm var. Birde bunun ikiz kardeşi var bildiğim kadarıyla siyah hb. 11-12 civarına alınabilir bence.
edit. bahsettğim siyah hb ilanını buldum. __________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. Son Düzenleyen jsrcb; 02-11-2010 12:14. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Konu dağılmasın bari
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34001539/detay İzmirde bu arabayı bilen var mı ? |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
peki ortalama fiyat aralığı verebilirmisiniz ne teklif edersiniz siz olsanız bu araca??
__________________________________ K20z4 12.5cr Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Speclerine göre değişir ama bu araç için max edeceği temiz ise 12000TL. Şahsi fikrimdir. __________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Bende alırken düşünmüştüm bu arabayı ama ön 3 parça değişti demişti telefonu açan arkadaş o yüzden vazgeçtim aradıysanız sizede söylemiştir heralde...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: del sol
|
Evet arkadaslar ben almayı düsünüyorum serhat abicim yardımcı oldu konuyu actı.Fiyat olarak herkes en fazla 13bin diyor heralde
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
arkadasım değişen varmı yokmu sen bır detaylı bılgıyı ıyıce edın tekrar burdan yardımcı olunur sana
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
ön 3 parça değişmişse kafadan güzel bi düşüş ister araba
temizleri 13 civarıyken3 parça değişeni 12yi geçmemeli bence. __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
resimlerde düzgün bir araça benziyor hayırlısı olsun
|
|
|