|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Bugün k.cekmece burgerdan cıkarken bi baba ile ogul geçiyomuş arabamın yanından hoop diye bi ses geldi 2 metre yakındılar.bende adama özür dilerim pardon dedim sonra geldi ben ıonun üzerine yürümüşüm bilmem ne asayiş müdürüymüş falan.ondan sonra bütün trafiği cağırdı hiç bişeye bahane bulamadılar cam filmine ceza yazdılar 130 tl + muayene ye gitmem lazım neler yapmam lazım hiç bilmiyorum.muameleci arkadaslardan yardım bekliyorum.
__________________________________ 1 - Peugeot 207 2 - Opel Corsa 3 - Polo GTI |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
muayneye gitmene gerek yok cam filimlerini söktürüp en yakın karakola gidip filimleri söktürdüğünü göstermen yeterli sercan
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
sökmesek
__________________________________ 1 - Peugeot 207 2 - Opel Corsa 3 - Polo GTI |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
ama bi kağıt verdi bana arac 30/1b maddesi geregince trafikten men edilmiş olup 1 hafta içinde eksiklerini tamamlaması için geçici izin verilmiştir diye izin kagıdı falan verdi.
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
aracta ön cam dahil film + tavan folyo kaplama var
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: honda 1.6 ies
|
Bır tunnıngcıden fatura alıcaksın fılmlerın sokuldugune daır trafık tescıle goturuceksın yaptırdım buda faturası dıceksın arabaya bakmazlar genelde men ı kaldırırlar ama bakarlarsa
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: NoN
|
men düşmesi için bi polisin görmesi lazım sonra bilgisayardan plakanı girip men durumunu kaldırıcaklar
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: honda 1.6 ies
|
walla aynısını bende yasadım fılmlerden dolayı yazdılar sonra gıttım polısler gordu tmm kaldırırız sen gıdebılırsın dedıler 1 ay gectı uzerınden plaka deııstırıcektım trafıge gıttım deıstıremeyız men gozukuo dedıler urastım baya menın kalktıgına emın ol sonra bırde onla urasma baglarlar arabanı sonra benden tavsıye
geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
tamam cok sagolun zaten arabayla gelmedim abi ayagına yatarım
birde 130 lira ceza kactı olayı tam anlatamadım burda sinirden acaip bişey ya
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
![]() gecmis olsun .. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
ben indim özür diledim yahu dedim adam geldi hemen ehliyeti falan aldı yoksa beklermiyim.uzun olay yani burda yazmaya baslarsam cok küfür ederim
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: 306gti&E46ci
|
arabayi gormeden isini halledemezsin.ben yetkili servisten islem yaptirdim diye fatura aldim gittim dediler arabayi getirmen lazin gormemiz lazim sonra gercekten sokturdum filimleri eksozu coili goturdum gordulerde halettim isimii.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
görmekte ısrar ederse bilki rüşvet istiyordur bi sakal at geç.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
bizim burda da polis abiler muayeneden geçtiğimi gösteren kağıtla gittiğim halde filmleri söktüğüme inanmıyordu. bakıcam diyordu. Allah'tan işi bilen bi memur arkadaş geldi de salak mısın olum araba muayeneden geçmiş ne filminden bahsediyorsun dedi de men'i kaldırdılar
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Leon
|
banada geçen gün yazdılar cam filminden 130 tl ikince kez yakalanırsan men olur dediler ilk ceza da bişey olmuyo sanırım
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
teşekkürler arkadaşlar eğer başka bişey bilenler varsa yazarlarsa sevinirim.yarın gidicem sökmeden hiçbişey nereye gidiyim yanımda nelerle gidiyim.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|