|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Arada sırada 3erli 5erli gidip gelmeler olsa da uzun zamandır güzel büyük ve kalabalık bir buluşma yapamadık.. Yazın gecen güzel buluşmalara olan özlemi bayramda giderelim diyoruz
![]() Net bir tarih belirlemedik ama ilk 2 gün aile es dost ziyaretleri sebebiyle katılamayacak arkadaslar olabilir diyerek 3. Veya 4. Gün olsun diye düşündük.. Katılmak isteyen her arkadastan gün teklifi talep ediyorum.. Ona göre kesinlestirecez tarihimizi.. Mekan olarak ağırlama sırası bizde olduğu için Adana diyecektik ama yer sıkıntısı bir başka düşünce olarak Tarsusu getirdi aklımıza.. Adana veya Tarsus olarak tam kararımızı verecez arkadaslar ![]() Tanıyan tanımayan hiç aramıza katılmamış arkadaşları da özellikle bekliyoruz.. Ortamın sıcaklığını yasayinca hak vereceklerdir bize Herkes günü ve nerde olmasını istediğini belirtirse ayrıca seviniriz arkadaslar katılım listesini olusturacaz yavaş yavaş..Hepinizi bekleriz ![]() ![]() yavaştan liste oluşturalım o zaman dedigim gibi gelecek kişiler etlerini şişlere takıp gelsinler.. getirebilenler mangal getirsin.. 3-5 tane mangal olsun ki kimse aç kalmasın yer ve gün işini bir iki güne kadar belirlicez.. gerçekten güzel ve eglenceli bir gün olacak..Liste : 1 - dou_corolla 2 - KMR2-GT + ? kişi ![]() 3 - MKT 4 - zekky + ? kişi ![]() 5 - atabey + 1 kişi 6 - F.Timur + ? kişi ![]() 7 - BosphorusBoys 8 - Empo + 1 kişi 9 - . . . . Not : Arkadaşlar alkol almak isteyen arkadaşlarımız elbetteki olacaktır.. Bu konuda bi yorum yapamayız tabiki.. Ama mübarek kurban bayramında kurban etleriyle alkol almanın günah oldugun hepimiz biliyoruzdur sanırım Bir de yengelerimiz olacak ortamda.. O yüzden bu konuya özen göstermemizi özellikle talep ediyorum
__________________________________ Son Düzenleyen douu; 03-11-2010 13:54. |
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
sıcak nezih bi ortam çevre olsada gelsem. tuning buluşması altında bikaç kere gittim (techle alakası yok) sanki oraya buluşmaya değilde rajon yapmaya geliyorlardı. gidiyosun herkez gurup gurup ellerinde biralar tip tip sana ve arabana bakıyolar sağa sola işiyolar.. cok canım sıkıldı dahada gitmem dedim. çok istedim yazın güzel bi buluşma olsa kız arkadaşımızı eşimizi alıp yawaş yawaş gidilecek bi buluşma olmasını ama hep güvenmedim gitmedim. eğer gerçek kaliteli bi buluşma olucaksa 2 3 araba rahat geliriz. detayları burdan takip ederim.
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Bu arada bu kez yarış vs. İcerikli atraksiyonlar olmayacağından evli olanlar eslerini olmayanlarda nişanlı sözlü sevgililerini falan da getirebilsin bence.. Salata falan yapar yengelerimiz bizlere
Ben yalnız kovboy olarak takilcam burdan duyurim ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
duzeyli seviyeli bir ortam kalite yüksek car cakallik yapacak tek bir adam bile yok.. Sen doyacak kadar etini al gel gerisinden memnun kalırsın zaten emin ol
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Soner konuyu okuyon gördüm sende gel
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
tamam o zaman bi aksilik çıkmazsa gelirim
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Listeye eklicem seni de
gün belli olunca buraya yazarız takip et sende bide kisi sayisida belirt ama muhakkak takın etleri sislere gelin
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Turbo 106 GTİ S16
|
Dou yeni aldığım arabanın işlemleri yetişirse gelirim artık dizel Spec
Bizim kızıda getiririm güzel bir gün olur
__________________________________ S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
dou yaz benide kurbanın arka butunu alır gelirim bana anca yeter
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
bayanlarda gelıcek herkes rahat olabılır o konuda.bı defa tarsusa gıtmıstık kalabalık gayet zevklı olmustu
![]() güncel ![]() ![]()
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Ortam ve Durum hoş Olursa Plana Ekleyebilirim bu buluşmayı..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: PD TDI R
|
Doğu can bizim tayfayı da yaz
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Yok
|
gelebiliriz conem haberleşiriz güzel gün olur eminim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Liste günceli
![]() İnceden bi liste oluşturmaya başladık arkadaşlar.. ? kişi yazdıklarım kaç kişi geleceklerini de belirtirlerse sevinirim ![]() Mangal getirebilen arkadaşlar mangallarını getirsinler Orda zaman sıkıntısı yaşamayalım Bir de şişler veya ızgaralar hazır olarak gelirse orda takma vs. olayları için ugraşmamış oluruz böylece Herkes katılır inşallah güzel bir gün olacak emin olabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
dou bana yazmışsın ama maalesef bayramda adanada olamayacam, şu anda adanadayım.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
adana kebap war mı?
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
bayramın 4.günü olursa daha iyi olur bazılarının eş dost gezmesi 3.güne kadar sarkabiliyor ilkgün zaten kurban kesimiyle geçtiği için..
bi aksilik çıkmazsa gelmek istiyorum tech ailesiyle tanışmak için 2 kisi |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|