|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Bir arkadaşım 2009 aurisine brc taktırdı ama yapan adamlar adam gibi yapmadığından. Araba bir türlü istenilen kıvama gelemedi. En azından yazılımıyla ılgılenecek bırılerı vamrı tanıdığınız?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo-Meggy
|
mocan lpg var ivedikte oraya bi danışabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Mazda 121 bp swap
|
Direk Mocana gidin. Sorununuzu hallederler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '07 Evo & '88 GTI
|
Mavidenizler....
__________________________________ 19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Metrelik Emniyet Kemeri |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: her daim gerekli
|
mavi denizler , ankara bölge sorumlusu. Zaten ankara daki tüm sorunlu arabalar en son onlara gidiyor. Siz kısa yoldan onlara gidin ,onlar sizinle ilgilenirler.
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Bmw
|
LOVATO war sanayide cok yakın tanıdıgım tavsiye ederim..
Cok mennun kalırsın
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
şaşmazda quattro garage bekir usta.... kesinlikle işinizi çözer
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bu quattro garage ın quattro larla alakası var mı ?
yani LPG takan ve quattro seven biri flan mı ? __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ......
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
mavidenizler ve mocan ankarada önde gelen bayilerdir. mavidenizlerin mocandan tek farkı bölge bayi olması yanı kısacası sadece merkezden gelen malzemeyi dagıtıyor olması. tüm sorunlu araclar en son mavidenızlere gider dıye birşey yok. 2a muhendıslık ankara yetkılısı vardır çözülemıyen bı sorun varsa o çağrılır.
benım onerım bu 2sınden bırıne gıdın. yalnız aracınız yetkılı servis montajlı değilse mavidenizlerde 20tl gibi bi ücret var sanırım ayar parası. gitmeden once arayın musayıt olup olmadıklarını sorun . cok yogunsalar gıtmenızı onermem uygun olduklarında daha ıyı ılgılenceklerdir. bırde cumartesi değilde hafta içi daha musayıt olur.. __________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
ankara için tavsiye edecekleriniz hala mocan ve mavidenizler mi??
bide brc yerli fln diye söylentiler var doğru deği, çamur atıyolar dimi? |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
Mavi denizler'e git ferhat ustayı bul selamımı söyle elinden geldiğince ilgilenir.
Yada servisin sahibi tuncay bey var onada selamımı söyleyebilirsin ama ferhat işini çözecek sorunu giderecek usta başıdır. Sıkıntı olursa ara beni 0533 662 69 80 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: civic
|
ben mocan otogazdan taktırmıştım 307me. Evet araba az yaktı ama ben bir daha orada taktırmam. bir daha brc taktırırsam mavidenizlere giderim..
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
+1 ........... |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
İstanbul'da ölüyordum
bu 2a mühendislikmidir nedir ana bayisinde yetkili bir kişi var denetleyen ve karar veren o kişi durumu görünce mocanla direk iletişime geçip nasıl olabileceğini öğrenmek istedi şikayet kaydı açtı direk. Sebep ise, lpg enjektörlerinin moturun içinde bir ordan bir oraya gezmesi ve borunun yerinden çıkıp depoda ki bütün gazı motorun içine püskürtmesi Allah korusun ölebilirdim ve bunun yükünü mocan değil brc nin hiçbir kimsesi taşıyamazdı .... sadece bu da değil daha varda neyse.. Ama az yakıyordu araba yiğidi öldür hakkını yeme
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
bugün kar yağıyor çıkartmam arabayı da pazartesi bikaç yere gidip, birinde karar vericem orhan abi. mavidenizler ferhat ustayı not ettim
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
birisini yazdım yukarıda, direk ölüyordum
![]() 2.si ankaralı arkadaşlar bilir, manifolda giden mi ne benzin borusu çıkıyor, bütün benzini boşaltıyor arabadaki.. Sağolsun Erkut abi halletmişti ama yine sıkıntı yaşatmıştı.. Lpg takıldığı ilk günden itibaren araç günün ilk marşında gaza geçerken hep gaz yemeyip stop etti. İlk seferde enjektörler sıkıntılı çıktı tombulla değişicek sorun gidicek dedi, gidemedi. Sonra sen arabayı olduğu yerde ısıtıyorsun dedi ondan oluyor dedi, mantıken çok saçma kaçtane lpgli araç sürdüm böyle bişey olmadı.. Sonra ayardan dendi ayar yapıldı yine olmadı. soğuktandır yapar dendi en son. Eylül ayında arabayı Antalya'ya sattım.. Çocuk aradı abi gaza geçerken stop etti diye Soğuktandır dedim bende ne diyim çocuğa
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
baya aksilik olmuş, donanimhaberde baya olumlu yorum okumuştum mocan için. bi anda soğudum kendilerinden
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |