Türkiye'nin en iyi firması bile olabilir ama ben bu kadar aksilik yaşadıktan sonra önermem ve gitmem :)
Printable View
ivedikte sait usta var sokullu'dan orhan'ın oğlunun arkadaşıyım de her türlü yardımcı olur. ( pederin çok eski arkıdır)
mocanda kendi aracımız 3 tane,arkadaş eş dost aracımız 20nin üstünde lpg montajı yaptırdık.ve her arkadaşımı gönderdiğimde yanında bende gittim orda durdum.işçilik olsun, insanlara davranışları olsun çok düzgün. öyle ki artık çaya kahveye sürekli gider olduk. bizim mazda2 miz şuan lpg de 55000kmde. bilen bilir mazda da lpg de sorun çekenleri. mocanda taktırdık 55000km dir sorunsuz biniyoruz. civic imiz 70000km dir lpg li mocan montajı bugüne kadar filtre değişimleri dışında lpg için kaputu açılmadı 2 aracında. lpgden benzine benzinden lpg ye geçişlerde en ufak sarsıntı stop etme yaşamadım ben.
geçen ay yaris aldık yarın bir gün onada mocan da takılcak , arkadaşlarım araba alsa, lpg taktırcak olsa onlarada mocanı öneririm çünkü bunca araçta sıkıntı yaşamadık..
mocanada benimki dahil pek cok arkadasim taktirdi, sorun yasayan yok...
bende performansi begenmedigim icin uzun uzun ayar yaptirdim ve sonuc istedigim gibi oldu...
baska yerlerde bu kadar ugrasmazlar diye dusunuyorum
Mekanik malzemede sorun, arıza olabilir. Bir dönem, özellikle de 2010-2011 kışında BRC'de bazı enjektör sorunları vardı. Bu yüzden BRC'nin çok kaliteli montaj servislerinden bile müşterileri ile sorun yaşayanlar oldu. Sonra yeni tip enjektörler ve MY-11 geldi de problemler ortadan kalktı. Ama arada olan işini hakkıyla yapan ama bir iki parti malzeme yüzünden sorun yaşayan servislere oldu.
Mocan bence işinin arkasında duran, kaliteli, güleryüzlü bir servistir. Ben de rahmetli c-max'ıma zamanında Mocan'da dönüşüm yaptırmıştım. Benim kadar konuyla alakalı, kıl, elinden diagnostic cihazı düşmeyen adamı bile tatmin ettiler. Arada diğer servisleri de geziyorum. Ve diyorum ki şimdi olsa yine Mocan'da yaptırırım.
birde mocanda lpg taktırırken dikkat edin ama :) yerler hep civata bilmem ne dolu olduğu için arabanın tekeri patlamıştı :) ustalara sorduğumda cok oluyor böyle şeyler kusura bakmayın olmuştu cevabı :O
Kişisel olarak tanımıyorum ama Mocan hakkında baya kötü yorumlar yazılmıştı. Moderator oldugum sitede bir üyenin problemini aylarca çözememişler. Adam bir sürü ekstra para harcamış sitede yazıpta millet öğrendikten sonra çözdüler. Kaç ay sürdü ama bunu kabul ettirememiş bir türlü. En son üyemiz problem karşılıklı yanlış anlamışız dedi kapandı.
performans istiyorsanız tek tercih Quattro Garage :)
brc için mavi denizlere gidiyorum ben de programını bulmak baya zor başka yerlerde..
aslına bakarsanız bence de quattro garage a gitmek en mantıklısı.
bu arada hep olur bu bir yerden memnun kalırsınız ve sonra o işyeri müşteri odaklı çalışmayı bırakır ve sonra sorunlar başlar. yani bir yer hep iyi olmuyor malesef ülkemizde. sorun olunca da önceden aldığı gaz ile müşteriyi sallamıyor tabir caizse.