EDITT , Nokia e72 siyah alındı arkadaşlar ,Tavsiyede bulunan arkadaşlara çok teşekkürlerimi bundan sonra tavsiye yapacak arkadaşlarada teessüflerimi sunuyorumşlimdilik telefon bana ben telefona bakar moddayım , pek çözemedik ekstra özellikleri vss ama zamanla halledicem inşallah.Kullanan arkadaşlardan navigasyon , ekstra programlar vss hakkında acil bilgiye ihtiyacm var.
.................................................. .................................................. ...............................................
3 aya yakındır servisten telefon gelecek diye elimde kırık bi telefonla geziyorum , şimdi yine iade telebi reddedilince şikayet ediyoruz tüketici koruma derineğine , uğraşılıcak işin özeti , artık yeni bi tel alayım diyorum , garantiden gelenide annem kullanır.
Dokunmatiğe pek alışamadım aslında ama bilemiyorum., ne aradığımıda bilmiyorum , çünkü piyasada bu ara neler var hiçbi bilgim yok.Çok katı olmamak kaydıtyla 500 600tl tahmini sınıra ne alınabilirSıfır olacak ve sadece mediamarkt , teknosa gibi büyük biyerden ;; garanti sorunu yaşadığımızda hiç değilse insan gibi muhattap bulabileceğimiz bi mekandan alınacak.(nokia , sony ericsson , samsung ve varsa htc arasından)