ilgine teşekkür ederim sadece eskişehir düşünüyoruz 2 gece yeterli gördük bizimki gurme tur gibi yıyelım ıcelı gezelım seklinde kendi aracımızla gidiyoruz tatillerde olmasa gazlıyamayacaz :) otel konusunda yardımlarını beklerim selamlar
Printable View
Otelleri sıralarsak Dedepark, Anemon, İbis, Namlı, Albatros... Diğerleri kalite düşerek gider. Heryere yürüyerek ve tramvayla kolayca ulaşayım dersen sırayla İbis, Namlı ve Albatros...
Kahvaltı için merkezde Acıktım'a gidebilirsin. Bunun dışında KentPark'taki mekanlara da bakabilirsin.
Rakı içmek için akşam üstüne kadar Şale Otelin Terasını tavsiye ederim. Eskişehir'in en güzel manzarasına sahiptir. Hizmeti de güzel. Ama gece müzik zevkinize pek uymayabilir; bana uymuyor en azından :)
posta ya kesin git bol bol kebap ye kesinlikle...
geldiğiniz zaman herhangi bi sorununuz olursa özelden telefon numaramı verebilirim.kanatlı alışveriş merkezi dost kitabevinde çalışıyorum merkezdeyim yani yardım gerekirse elimden geldiğince yardım ederim iyi tatiller
otel olarak kaliteli yer tercih ise anemon olabilir....merkeze yakın olsun diyosan Şale olabilir....mekan olarakda 222 güzel club tarzında bir mekan işgörür yani....
+gitmişken mutlaka PAPAĞAN'da çigbörek yemeyi ve POSTA'da kebab yemeyi unutma :D :D
otel roof garden tavsiye ederim ;)