bende başladım indirmeye hadi bakalım hayırlı olsun :D
Printable View
bende başladım indirmeye hadi bakalım hayırlı olsun :D
trainer'i hotfile yada başka bir siteye upload edermisiniz
rapidden inmiyor
öndeyken rakip nerede göremiyoruz yav varmı bir çaresi arkaya falan bakabiliyormuyuz. tuşlarda görünmüyor ama sorayım dedim
bu virajlı yollarda yalan oluyoruz hacı muroyla:D para desen yok :)
valla bende 2 saattir oynuyorum hacı muro 183 hp ötesi yok zaten :) merso aldım bi türlü yürümedi hacı muroylada geçiliyoruz napsam bilemedim :D
low-rider kısmı sıkıcı ya diğerleri güzel:D
124 e 2000 4r motor koydum 1.6 kadar gitmiyor ya boyna sapliyorlar :D parada yok turbo yapalim :D air kit ile yürümüyor nalet
allah belasini versin nerden indirdim oyunu halen oynuyorum :D
124 2000 motor swaplayan varmi arkadaslar boyna sapliyorlar ya :(
beyler ındırdım bunu baska ne ındırcez bunu yuklemek ıcın..
bende merso aldim 2.8 motor swapladim, keske yapmasaydim yahu diger motor + turbo varken daha iyiydi.. salyangozun gözünü seviiim :D
yaw acaba hacı muroya 2.0 cc motor atıp turbolasam mı ? yoksa yeni araba mı alsam karar veremedim
ilk indirmeye başladığımda tam sonunda elektrikler gitti..2.yi indirirkende yarıda hata verdi downloadı kesti çıldırcam.
yorumları gördükçe dahada sinirleniyorum :D
inş bende oynıcam bu oyunu
arkadaş boyuna saplıyolar parasız kaldım 1.6 swapliyabildim henüz
oyunu dün yükledim anca 1.6 swaplayabildim birde üstüne bir sürü para kaybettim :D
kaptım ben bu işi ya :D amerikanlar çıldırıyo beygir işinde 700hp+ şuanda ama 2 ton :(
En iyi amerikan El Camino şu anda :D Cadillactan daha güçsüz ama 1400kg... 10.1 0-400 17.1de 0-1000 gidiyor. İlk arbaa orda Skoda bozması birşey var tek kapı onu alın yükleyin zaten onla Camino alacak kadar para kasabilrsiniz ucuz caminolar ondan sonra yüklenin caminoya... Mercedes falan kasmayın...
http://www.gamershell.com/download_64230.shtml
traineri burdan da çekebilirsiniz.
Ayrıca bir daha söylüyorum oyunu yüklemek için deamon toolsu indirmeniz lazım.
Top speedde en fazla 415 gödüm ben. fazlası var mı?
Belli bir süreden sonra çita atlamassanız oyun saçmalıyor birden güçlü arabalar çıkıyor bütün paranız bitiyor.İlkinde fazla yarıştım sonra kaybetmeye başladım başka hesap açtım onda tıkanmadan hızlandırdım arabayı en büyük motor ile birlikte herşeyi taktım şimdi yine geç kalmışım gelen geçen saplıyo ve para kalmadı :)
herseyi satip paranin tamamini geri alabilmek süper biseymis yahu :D
Şe El Camino'dan bende aldım sonunda..Şimdilik 704bg civarlarında..Cadillac'ın biri öyle bir sapladı ki;sanki o 700beygirlik araba oldu sana 100bg:)
notebook ta sayısal tuş bölümü olmadığı için trainer ı çalıştıramıyorum yardım pls
Herşeyi nasıl satıyoruz :) Ne güzel oyunmuş zaman geçirmeye birebir :)
notebooklarda sayısal tuş takımı var. k l m j harflerinin üstünde olurlar. ancak sizin laptop markanızı bilmediğimden nasıl açılıyor bilimiyorum. ancak toshibada fn+f11 tuşuna bastığımda sayısal tuş takımı aktive oluyor.
oyunda araba seçmek için garaja gittiğiniz o tuş var ya. arabanı seçiyorsun sonra "change car" diyorsun. işte change car tuşunun yanında sell car var oradan satabiliyorsunuz.
ayrıca oyunda manuel seçeneği varmış, konuyu ilk açtıpımda bulamamamıştım. options-controller kısmından yapabiliyorsunuz.
arkadaşlar f1 den f4 e kadar kamerayı değişiyor blginize
yükledim başlıyorum baakalım
1209hp caminoyla dragta 200de falan anca tutunuyo ilk 3u bi turlu gecemedim :D
camino max 971bg oluyor yanlız :S 1209bg nasıl oldu o ??? 1209 olan Cadillac :D oda 140 gibi tutunur 255 racing lastiklerle :D
yahu hala beceremedim şu yukleme olaynı daemon tools uda yukledim :(