arkadaş boyuna saplıyolar parasız kaldım 1.6 swapliyabildim henüz
Printable View
arkadaş boyuna saplıyolar parasız kaldım 1.6 swapliyabildim henüz
oyunu dün yükledim anca 1.6 swaplayabildim birde üstüne bir sürü para kaybettim :D
kaptım ben bu işi ya :D amerikanlar çıldırıyo beygir işinde 700hp+ şuanda ama 2 ton :(
En iyi amerikan El Camino şu anda :D Cadillactan daha güçsüz ama 1400kg... 10.1 0-400 17.1de 0-1000 gidiyor. İlk arbaa orda Skoda bozması birşey var tek kapı onu alın yükleyin zaten onla Camino alacak kadar para kasabilrsiniz ucuz caminolar ondan sonra yüklenin caminoya... Mercedes falan kasmayın...
http://www.gamershell.com/download_64230.shtml
traineri burdan da çekebilirsiniz.
Ayrıca bir daha söylüyorum oyunu yüklemek için deamon toolsu indirmeniz lazım.
Top speedde en fazla 415 gödüm ben. fazlası var mı?
Belli bir süreden sonra çita atlamassanız oyun saçmalıyor birden güçlü arabalar çıkıyor bütün paranız bitiyor.İlkinde fazla yarıştım sonra kaybetmeye başladım başka hesap açtım onda tıkanmadan hızlandırdım arabayı en büyük motor ile birlikte herşeyi taktım şimdi yine geç kalmışım gelen geçen saplıyo ve para kalmadı :)
herseyi satip paranin tamamini geri alabilmek süper biseymis yahu :D
Şe El Camino'dan bende aldım sonunda..Şimdilik 704bg civarlarında..Cadillac'ın biri öyle bir sapladı ki;sanki o 700beygirlik araba oldu sana 100bg:)
notebook ta sayısal tuş bölümü olmadığı için trainer ı çalıştıramıyorum yardım pls
Herşeyi nasıl satıyoruz :) Ne güzel oyunmuş zaman geçirmeye birebir :)
notebooklarda sayısal tuş takımı var. k l m j harflerinin üstünde olurlar. ancak sizin laptop markanızı bilmediğimden nasıl açılıyor bilimiyorum. ancak toshibada fn+f11 tuşuna bastığımda sayısal tuş takımı aktive oluyor.
oyunda araba seçmek için garaja gittiğiniz o tuş var ya. arabanı seçiyorsun sonra "change car" diyorsun. işte change car tuşunun yanında sell car var oradan satabiliyorsunuz.
ayrıca oyunda manuel seçeneği varmış, konuyu ilk açtıpımda bulamamamıştım. options-controller kısmından yapabiliyorsunuz.
arkadaşlar f1 den f4 e kadar kamerayı değişiyor blginize
yükledim başlıyorum baakalım