|
|
#1 | |||
![]() |
2006 model triptroinkmi easytronic mi bir araç buldumda bu araç nasıldır bilen varmı aracı araba sürmeyi pek bilmyen birine alıcaz. maksat ilk öğrenme arabası ama araba bayırlarda filan kalkmazsa çekmezse sıkıntı olabilir
kullanan varmıdır, şanzımanı sorunlumudur ? __________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yokmu hiç binen,süren clioyu
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kiralık olarak kullanmıştım 100km kadar yakmıyorda, gitmiyorda.
Klima açık yokuş yukarı 3 kişi + bagaj bian kaldık sanmıştım yokuşta.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hımm el freniyle filanda kalkamıo diosun
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ......
|
Benim arkadaşta manuel'i var..Yüklü değildik 2 kişi için yeterli gidiyordu kullandığımda..Ufak hacimli bir motora göre normal gibiydi..Yüklü halini görmedim ama 1.2den de ne beklenebilirki zaten
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
vtec® görkem görünce detaylı cevap vericekdir renonun uzmanı olarak
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ilk öğrenme arabası demişsin. Sen, ben veya burdaki biçok arkadaş kalkar el freniylede, acemi birini zorlayabilir.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: civic
|
kuzenimde var 1.2 düz tüketim gayet güzel izmir-istanbul-izmir 190tl yaktı şehir içide var bu rakamda
performansı uzun yolda çok kasmıyor ama ara hızlanmalar biraz zaman alıyor şehir içinde mükemmel |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
ş.içi için gayet makul bir araç yakıt tüketimi olarak 1.6 cliolardan fazla yaktığını biliyorum eski kasalarında ama yeni kasalarda bişe diyemiyecegim
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Yok
|
1.2 ler aslında şehir içi sakin kullanımda çok güzel olabiliyor
halamda corsa 1.2 otomatik vardı uzun yolda klimayı açtığımızda ibre 120de takılı kalırdı araç içi full dolu iken bagaj + 5 kişi onun dışında şehir içi güzel yakıtı falan
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: EM -Z4- ..%3 hısseli UR aReS :D
|
kesınlıkle ısraf bır arac renault ıle senelerdır ıclı dıslıyım 1.2 motorları ne olursa olsun bes para etmez yokus cıkamaz o arava ıcı doluyken zarar zıyan ısraf yanı ıkıncı el pıyasası yok denecek kdr az gıtmedıgı gıbı asırıda yakar =)
__________________________________ 34 EM 035 powered by acıkelotomotiv... powered by p.p.r. motorsport |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Yarı otomatik şanzımanları çok kötü.. vites değiştireceği zaman arabayı parçalayasın geliyor,yanaştırırkende aynı şekilde gaza hafif bassan bile birden fırlıyor araba saçma sapan bi şanzıman.
Son Düzenleyen Juggernaut; 04-11-2010 19:25. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
Ofis arkadaşım 2006 senesinde sıfır aldı. Hala biniyor.Düz vitesini aldı sorunsuz masrafsız şeker gibi arabadır.Gitmez yakmaz bi araçtır.Gitsin die kasarsan yakan bi araçtır
Rahatlıkla tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: POLO 6R & ...
|
2005 manueli var ablamda ilk sahibiyiz , rs ten sonra baya arabasız kalınca çok kullandım 1.2 sehır ıcı 80 km i , gecmessen ve aractan hıc bısey beklemezsen gayet guzel azda yakıyo.. ama aractan bırseyler beklıyosan unut. gitmez , gitmeye çalışırsın cok yakar, çok dık yokuslarda benıde korkuttugu oldu ama cıktı
bıde karda çok zevkli çokta güzel yol tutuyo , belkı ben clıo ya alıskınım dıye olabılrı ama sevıyorum yol tutusunu kayar ama toplar
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
valla cliodan vazgeçtik gibi getz bulduk 1.4 otomaik iimdir
![]() yorumlar içinde teşekkürler ... __________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
getzin otomatiği çok yakar 1.5 dizeli az yakar çok kaçar dizel alın alabilirseniz
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
otomatikten başka çaremiz yok bütçeye görede benzinli olcak mecbur,ne yakar mesela 1.4 otomatik ?
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
1.2 cLio 6ay kuLLandık manueL oLarak fena değiLdi öyLe yokuşta kaLkmaması fLn yok ya arabanın..
nasıL bir bekLenti var ki 1.0 eco triptronic gibi değiL yani biLdiğin tatminkar bir araç ama otomatik te vasat oLacağını düşünüyorum çünkü otomatiğini kuLLanmadım ve piyasada da pek görmedim.. satışıda gayet koLay biz pert kayıtLı oLarak biLe piyasasının biraz altına gaLericiye sattık.. bence olumsuz bir araba değil iLk araba oLarak.. __________________________________ nurikoca
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |