onu komple kacırdık kanka :D
bakalım yarın gıdıp arabaya bıdaha bakıcaz enıne boyuna ınsallah sorunsuz sıkıntısız cıkar :) tesekkurler yorumlarını esırgemeyenlere :)
Printable View
Çok alakasız olacak ama bu aracın sahibi kuyumcumu ?
Düzgün bir araç ise şayet çok keyifli makinalardır. 325 ve 318is ini kullandım. E36 alınacaksa 325 den aşağıda alınmaması lazım diye düşünüyorum. Yürüyen aksamda bu kadar ucuz ve farklı fiyatlarla toplanabilen başka bir araç görmedim. Bütçen neye müsaitse ona göre ön takım yaptırıyorsun. Aynı malzemenin 4 farklı fiyatlı olanı var, en pahalısı en orjinali :) Bana en pahalı parça olarak kapı fitilleri gelmişti. Kapı fitilleri iyi değilse, olsun değiştiririm demeyin sürprizle karşılaşırsınız Ama benim fikrim coupenin yeri tutmaz ama üstüne biraz daha verip en azından E46 sedan almanız olurdu.
E36 3,28 ci hayallerimi her zaman süslemiştir helede manuel olursa :)
Ama nedense hep korkmuşumdur yüksek hacimlerde hırpalanmamışı bulmak zor
Donanımı güzel keşke fotoğrafları olsaydı
Differasiyeli motoru gözden geçirin
e36 hakkinde ki araştırmalarda elle ettiğim en somut bilgi düzgün bi makine sorun çıkartmaz ama düzgün değilse patlak çatlaksa o zaman uğraşılmaz bıktırır...
herkese yorumları ve verdıgı bılgıler ıcın tesekkurler =)
bu arada arac sahıbı kuyumcu degıl abıcım otomotiv sektorunde oto cam =)
97 modelini tam bir yıl kullandım, hiç bir saçma sorunu ile karşılaşmadım sadece kliması kendi kendine kapanıyordu.
Not: uzun yolda inanılmaz az yakıyor.. yol bilgisayarı ne gösteriyorsa onu yakıyor, bukadar kesinlik başka arabada henüz görmedim
Temizse al. Cok guzel fiyat.