|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
arkadaşlar bildiğiniz üzere aracımı sattım. 4 kapı bir araç almayı düşünüyorum. 99-2000 model passatlar 21 -22 civarları ki km leri çok yüksek genelde . ama octavia 2003 model lerde 19-20 civarlarında.
2 araç arasında kaldım .. octavia 1.8T ler nasıl acaba? passatla aynı motor olduğunu biliyorum fakat diğer aksamlar da aynımıdır? birde satarken pazarı nasıldır.? vergisi nekadardır bu 1.8T lerin? alıp en az 2-3 sene binmek istiyorum cevap veren herkese şimdiden tşk ederim __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen flexamin; 04-11-2010 22:12. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
nerde agucular
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Audi A4 al
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
audi sevmiorum şefim valla antipatim war nedense
benim audiye __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
O kasa octavialar bana çok tipsiz geliyor.
A4 bence daha güzel Ne zaman sattın arabayı? |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]() a4 çok sevmiyorum . sevsem bile 1.8t nin düşük km'lisini bulmak çok zor. çoğu 160bin- 180binde en düşük __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: c4 vtr
|
bi ara çok kovaladım o aracı "octavia 1.8t L&K" versiyonu var içi sarı deri döşeme falan bayaa hoşuma gitmişti özellikleri. bende merakla takip etcem konuyu..
__________________________________ imza kurallarını okuyunuz |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
valla cevap veren olursa bilgi niteliğinde
takip et..
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
güncelto
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
iç aksamının aynı kalitede olduğunu sanmıyorum ama motoru gayet güzel
onun dışında mekanik olarak zaten ön çeker ve bağımsız, çok fazla söylicek birşey yok... Km si düşünse sorunsuz olur.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
2.el piyasası nasıldır? çabuk satılırmı? yani 3 ay falan beklermiyim satmaya kalktığımda falan. parça fiyatları vs nasıldır.? ve son olarak yakıt tüketimi ile vergii nasıldır?
not: 1999 model passat alacağıma 2003 mode octavia almak daha mantıklı geliyor. aslında 1.8t 'de sıralamam şöle 1. a4 1.8t (ama düşük km li yok- en az 170bin km de war) 2. passat 1.8t ( ama düşük km li yok- en az 140bin km de war) 3. octavia (2003 model 142binde buldum) 2003 model olması cezbediyor. sizce napayım? __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Bunu al hayattan soğu
Nasıl benzin yaktığı konusunda bir fikrin var mı?
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
ahuaha moruk bide 190binde
ben diom düşük km li bir araç alcam oğuz bana 190bindeki arabayı gönderior neyse konum p.ç olmasında.. bu octavia konusunda neler olur çünkü arabasızım 2 gündür.. zor iş.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29366270/detay __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen flexamin; 05-11-2010 08:36. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
yok mu yaf detaylı bilgi verebilcek ?
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
kankam vw servisi bir ara octavia motoru indirmişti parçalarını diğer vw modellerinden kullanıyor net hatırlamıyorum ama her arabadan bir parça bulduk octavia da
passat al alabiliyorsan
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
yüz yüze pazarlıkla 17-18 civarlarına indirirsem belki passat alabilirim. bu dediğim araçta 142bin km 'de. napcağımı şaşırdım. evlilik nedeniyle max. 18 buçuk bütçem war ayırabileceğim. __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Hemde highline km orjinalse direk al bence
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:22 ::::

Nasıl benzin yaktığı konusunda bir fikrin var mı?