|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Arkadaşlar bu konuyu sadece araştırma amaçlı açıyorum..
Peugeot 205 GTi'lar hakkında bilgisi olan var mı ? Parça fiyatları nasıldır ? Bulunabiliyor mu parçaları ? Bakım masrafları,gidişi,güvenliği vs.. kısaca araç hakkında bilgi lazım bana bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.. ![]() Şimdiden teşekkür ederim.. İki tanede örnek ilan koyayım; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33458528/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-takasli/detay __________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
bağımlılık yaratır söyleyim
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Her 1,9 GTİ 130 hp değil diye biliyorum. Sadece belli motor koduna sahip olanlar 130 HP, o da az bir miktar idi memleketimde.
Net bilenler söyler..... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
dostum tr ye gelenler genelde d6b yani 128hp lik olandan. ancak yüksek modellerden bazıları 120hp olabiliyor ama ağırlık 128hp olan modelde...
ama çaktırmadan doğru söyledin. evet her gti 130hp değil, dynoya çıksan çoğu turşudur ![]() 205lerin freni kötüdür, güvenlikte aslında biraz düşük. __________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
hava akış metreleri çok sorun yaratıyor demişlerdi ??
__________________________________ CRM |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
17 yaşında pejo almak pek mantıklı olmayabilir
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
aslında sağlam parçada ayar yapmak için içini açıyorlar. bozup geri kapatıyorlar kasap tamirciler
![]() bence doğru. illa alınacaksa kurcalanmamış tercih edilmeli... __________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Beyazin gidişini görmüştüm baya gideri var yani bursada
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 205 1.9 gti - 93, Ford Fiesta 02 , Ford Ranger,Corolla D-4D
|
Öncelikle 205 ler çok şahane arabalar tepkileriyle.205 im oldugu için söylemiyorum ama temiz ve motoru sorunsuz veya düzgün ellerde yapılmış bulman lazım...
Trdeki 205 lerin çoğu 128 lik ... Debimetre sorununa gelince kurcalanmamış debimetre bulursan hiç bir sorun yaşamazsın... Zaten arabanada AFR de takarsan kendin bile hava şartlarına göre ayarlıyarak hem yakıttan tasarruf etmiş olursun hemde perfonmansınn daha da fazla olurr.... __________________________________ [SIGPIC] [/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Pug 205 1.9 Gti New Jetta TSİ
|
![]() Bende 205 1.9 gti Alıcam Hatta Aldım Sayılır Sadece Teslim Almayı Bekliyorum. Eğer 205 Almayı Düşünüyosan Cidden Bu işle Uğraşan Adamlara Danış Öyle Al. Benım Şuanda Öğrendiğim Kadarıyla. Çağatay Ve MannerBoy(burak) Tr Deki Tüm 205 Ler Hakkında bilgi Sahibi. İkisinden Biri Sana Yardımcı Olucaktır ![]() Bi Arkadaşımız Bağımlılık Yaratır Demiş Aynen Katılıyorum Araba Beni Kendine Bağladı Sonunda Alıyorum. ((( Gaz Tepkimesini Hisstmeyen Birine Ne Söylesen Boş Gelir ))) Kendimden Biliyorum
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: 205 1.9 gti - 93, Ford Fiesta 02 , Ford Ranger,Corolla D-4D
|
bide adaşım var Bursadaki ... Her şekilde yardımcı oluruzz __________________________________ [SIGPIC] [/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
|
#12 | ||||||
![]()
|
Çok hoşuma giden bi araç ama işte masraf çıkarma korkusu var.. :/
Evet,genel olarak sadece o sorundan bahsediliyor.. Mantıklı olmayan tarafı nedir acaba ? Bilgi verebilirmisiniz ? ![]() Evet,bende gördüm gidişini araç gerçekten hoşuma gitti temize benziyor..
![]()
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
||||||
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
fren işi kolay 300 liraya komple 306 gti kaliper balata fren alır takarsın mis gibide durur ben saxoya taktım ciddi fark var 205de bana göre dahada fazla fark olur arkalar disk diye biliyorum ztn
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Pug 205 1.9 Gti New Jetta TSİ
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Bulabildiğin parça fiyatları emsal spor araçlara göre daha uygundur... Bakım masrafı her arabada bir parça sökülüp takılırken ne ücret ödeniyor ise bunda da okadar gider... Gidişi fena değildir...İdare eder mümkün olduğunca iç hacmi,yapılmış olan tasarımın uyumu ve kullanım zevkini almaya bakıcaksın... Güvenlik konusunda özellikle yüksek süratte güvensiz bir arabadır...Geometrisi arkadan kaydırılmaya meğilli yapılmıştır... Yüksek hızlar da direksiyon tepkimelerine cevabı ve ani direksiyon hareketlerinde frenlemeler ciddi sorunlar çıkarabilir... Kullanımıda böyle bir araba işte... __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
205 ler adamı bozar vteci bozar vts gti gsi bozar dikkatlı olmak lazım
__________________________________ 5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır... |
|
|
|
|
|
#17 | |||
![]()
|
![]()
İlk arabam olacak ki daha ehliyetimide almadım haziran gibi alacağım inşallah,acemiyim yani acemiliğimide atacağım araba olacak hız,makas vs. merakım yoktur. İçi dışı güzel olsun yeterli bana..
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|||
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: mortgage izin vermiyo:D
|
tr de kaç tane mi16 var birader