|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Civic 1.4 is'lerin artıları eksileri nelerdir?Görünüş itibariyle 1.6 vti'yi andırıyor ama performans olarak tabiki düşük..Sizce hangi fiyat aralıklarında civic 1.4 is alınabilir ?
Mesela şöyle bir civic 1.4 is ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33981524/detay |
|||
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
Sallayan yok
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
az bi sabret yaw
![]() 1.4 is güzel arabadır yakıt tasarrufu yonunden. gidişi de japon araçları dışında bir çok atmosferik 1.6 ile aşağı yukarı aynı değerdedir. güvenlik paketi olanlarda airbag ve abs bulunur sunrooflu ve manuel olanların sayısı çok azdır. ama bulursan da temiz ise çok iyi arabadır. fiyat olarak da bence 12 13 civarında olmalılar. ama vti piyasası yüksekken 1.4 lere yönelenler olduğu için onların da fiyatları 15 16 ları görüyor bazen. __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
LPG sökümünde araca verecegi zararlar var mıdır?Çünkü böyle bir araç için lpg gereksiz
|
|
|
|
#5 | |
|
Misafir
|
Valla hayırlısı benim çok hoşuma gidiyor bunlar |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
1.4 is kullanıcısı olarak sunları belırtmek ısterım hb kasa kadar guzel bı kasa yoktur sanırım..1.4 ıs parcaları yanı modofıye parcaları cok uygun ve pıyasada bulunabılıcek parcalar yakıt olarak araba yuklu bınıldıgı zaman yakıyor benzın ama uzun yolda uzmez az yakar lpg taktırırsan daha ıyı olur..kronık sorunları camların zamanla yavas yavas ınıp kalkması bukadar bask bı sorunu yok bu aracların
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: dutch cars , jap bikes
|
bos olanlarin fiyatlarina dolu olanlar satilsa alabilirdim,abs-klima-sunroof-airbag bulunanlar ozellikle ucuk fiyatlar istiyorlar,,,eger illede jdm yapacam ben diye kasmiyorsan farkli modellere bakabilirsin fiyat-performans orani bence cok iyi olan bir arac degil,en azindan beni tatmin etmedi..kullananlar memnundur super kacar efsane durur vs. bunlar kisiye gore degisen faktorler bende 3 ay 1.4is aradim butun yaz
__________________________________ 97' E36 318is - sold 97' 106gti - sold |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ef
|
bende çok baktım ama bulamadım dolu güzel uygun bir is kesinlikle çok iyi bir tercih ama bulmak mesele
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: EK4-MK4
|
İki tane 1.4'e sahip oldum Biri sedan biri Hb idi.Sedanını alma derim.Cünkü 1.6ies piyasasıyla neredeyse aynı 1-2 milyar fark koyarsın 1.6 sına binersin.Hb kasasına hastayım dersin al bin gönlün rahat olsun.Yakıt konusunda lpg liydi ikiside ve şehir içi 17-18 krş şehir dışı 14-15 krş yakıyordu lpg 1.80 bazından.Benzinde ise uzun yolda 220 krş yaktım şehir içi denemedim.Kronik sorunları kapı mandallarının kapı açılırken cat cut ses yapması cukurlara girince arkanın gezmesi o düzeliyor ve o salıncagı tutan vida var o gevseme yapıyor yapsanda bir süre sonra yine geziyor ama yinede idare eder
..Sevmediğim yönleri aynların rezistanslı olmaması.. arka tarafta ses yalıtımının kötü olması.Sevdiğim yönleri tipi ve 1.4 olmasına ragmen gidişi.Bence alınabilir bi araç.Tadılması gerek ![]() Lpg yi takarken manifolda ufak bi delik acıyolar sökersen lpgi ya yeni bi emme manifoldu alacaksın yada orayı bi şekilde kapatacaksın.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Biraz çok isteniyor sanki,ya da ben yorum yapmayım bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Fiyat fazla.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
biz şu arabayı 13e zor sattık baya bekledik büyük kazası olmamasına rağmen 3 parça boya vardı bi parça da lokal 3,5.. şiimdi istenen fiyatlara bakıp bakıp pişman oluyoruz :S
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lu-civic/detay __________________________________ |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia
|
ben kendi kırmızı 1.4is ful paket i 16 ya sattım
eger saglam temizse eder o para o araba ıcın 15e alınabilir
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
@AcT_Fool 13000 TL - 13500 TL teklif max 14000 TL mantıklı görünüyor usta. Fazlası etmez kesinlikle. __________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: o ''bir dört'' artık , TOO RUNCU... :)
|
Ben satıyorum kendi arabam diye demiyorum ama bu kadar orjinal ve düzgünü az..
8)
__________________________________ İMZA KURALLARINI OKUDUM ... |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
En azından ben bile niyetlenebilirmişim o zaman. Araba çok etkileyici duruyor maşallah. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
kusra bakmasın ama her vtec jantı her spoon ayna takanda dunya para ısıyor arabasına
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
ban gore en negatıv yonu camlar buyuk tek kapı oldugu ıcın zor kapanıyor
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia
|
ben ses sistemi takmıştım. saglıklı bi ses alınmıyor aracta arka hopörlörlern altı falan boş cok cızırtı cıkıyor arabada saglam bi izalasyon şart bu araclara |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |