Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 05-11-2010, 18:01   #1
AcT_Fool
Misafir

Civic 1.4 is nasıl?

Civic 1.4 is'lerin artıları eksileri nelerdir?Görünüş itibariyle 1.6 vti'yi andırıyor ama performans olarak tabiki düşük..Sizce hangi fiyat aralıklarında civic 1.4 is alınabilir ?
Mesela şöyle bir civic 1.4 is ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33981524/detay
Eski 05-11-2010, 18:23   #2
AcT_Fool
Misafir

Sallayan yok
Eski 05-11-2010, 18:34   #3

cery - ait Avatar

Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)

az bi sabret yaw

1.4 is güzel arabadır yakıt tasarrufu yonunden. gidişi de japon araçları dışında bir çok atmosferik 1.6 ile aşağı yukarı aynı değerdedir.

güvenlik paketi olanlarda airbag ve abs bulunur

sunrooflu ve manuel olanların sayısı çok azdır. ama bulursan da temiz ise çok iyi arabadır.

fiyat olarak da bence 12 13 civarında olmalılar. ama vti piyasası yüksekken 1.4 lere yönelenler olduğu için onların da fiyatları 15 16 ları görüyor bazen.

Screw you guys! I'm going home...

343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti

Şırnak Asker Hastanesi...

Askerlik Bitti Be Yaa
cery isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 18:39   #4
AcT_Fool
Misafir

LPG sökümünde araca verecegi zararlar var mıdır?Çünkü böyle bir araç için lpg gereksiz
Eski 05-11-2010, 19:08   #5
AcT_Fool
Misafir

cery´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
az bi sabret yaw

1.4 is güzel arabadır yakıt tasarrufu yonunden. gidişi de japon araçları dışında bir çok atmosferik 1.6 ile aşağı yukarı aynı değerdedir.

güvenlik paketi olanlarda airbag ve abs bulunur

sunrooflu ve manuel olanların sayısı çok azdır. ama bulursan da temiz ise çok iyi arabadır.

fiyat olarak da bence 12 13 civarında olmalılar. ama vti piyasası yüksekken 1.4 lere yönelenler olduğu için onların da fiyatları 15 16 ları görüyor bazen.

Valla hayırlısı benim çok hoşuma gidiyor bunlar
Eski 05-11-2010, 19:20   #6

gökan - ait Avatar

Otomobil: CİVİC / EJ9

1.4 is kullanıcısı olarak sunları belırtmek ısterım hb kasa kadar guzel bı kasa yoktur sanırım..1.4 ıs parcaları yanı modofıye parcaları cok uygun ve pıyasada bulunabılıcek parcalar yakıt olarak araba yuklu bınıldıgı zaman yakıyor benzın ama uzun yolda uzmez az yakar lpg taktırırsan daha ıyı olur..kronık sorunları camların zamanla yavas yavas ınıp kalkması bukadar bask bı sorunu yok bu aracların
gökan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 19:24   #7

Otomobil: dutch cars , jap bikes

bos olanlarin fiyatlarina dolu olanlar satilsa alabilirdim,abs-klima-sunroof-airbag bulunanlar ozellikle ucuk fiyatlar istiyorlar,,,eger illede jdm yapacam ben diye kasmiyorsan farkli modellere bakabilirsin fiyat-performans orani bence cok iyi olan bir arac degil,en azindan beni tatmin etmedi..kullananlar memnundur super kacar efsane durur vs. bunlar kisiye gore degisen faktorler bende 3 ay 1.4is aradim butun yaz

97' E36 318is - sold
97' 106gti - sold
tunch isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 19:44   #8

Frid - ait Avatar

Otomobil: ef

bende çok baktım ama bulamadım dolu güzel uygun bir is kesinlikle çok iyi bir tercih ama bulmak mesele

"Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor."
Frid isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 19:44   #9

gmalzays - ait Avatar

Otomobil: EK4-MK4

İki tane 1.4'e sahip oldum Biri sedan biri Hb idi.Sedanını alma derim.Cünkü 1.6ies piyasasıyla neredeyse aynı 1-2 milyar fark koyarsın 1.6 sına binersin.Hb kasasına hastayım dersin al bin gönlün rahat olsun.Yakıt konusunda lpg liydi ikiside ve şehir içi 17-18 krş şehir dışı 14-15 krş yakıyordu lpg 1.80 bazından.Benzinde ise uzun yolda 220 krş yaktım şehir içi denemedim.Kronik sorunları kapı mandallarının kapı açılırken cat cut ses yapması cukurlara girince arkanın gezmesi o düzeliyor ve o salıncagı tutan vida var o gevseme yapıyor yapsanda bir süre sonra yine geziyor ama yinede idare eder ..Sevmediğim yönleri aynların rezistanslı olmaması.. arka tarafta ses yalıtımının kötü olması.Sevdiğim yönleri tipi ve 1.4 olmasına ragmen gidişi.Bence alınabilir bi araç.
Tadılması gerek

Lpg yi takarken manifolda ufak bi delik acıyolar sökersen lpgi ya yeni bi emme manifoldu alacaksın yada orayı bi şekilde kapatacaksın..
gmalzays isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 20:09   #10

Anıl E. - ait Avatar

Otomobil: 106 GTI :)

Biraz çok isteniyor sanki,ya da ben yorum yapmayım bilmiyorum
Anıl E. isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 20:51   #11

jsrcb - ait Avatar

Otomobil: black eg(sold), turquoise vtec(sold), grey ies(sold), red corsa c(sold)

jsrcb - MSN üzerinden Mesaj gönder Send a message via Skype™ to jsrcb
Fiyat fazla.

Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason.
jsrcb isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 22:14   #12

ALPER-VNS - ait Avatar

Otomobil: e60 / e53

biz şu arabayı 13e zor sattık baya bekledik büyük kazası olmamasına rağmen 3 parça boya vardı bi parça da lokal 3,5.. şiimdi istenen fiyatlara bakıp bakıp pişman oluyoruz :S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lu-civic/detay
ALPER-VNS isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 22:35   #13

RsErdi - ait Avatar

Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia

ben kendi kırmızı 1.4is ful paket i 16 ya sattım eger saglam temizse eder o para o araba ıcın 15e alınabilir
RsErdi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 22:54   #14

jsrcb - ait Avatar

Otomobil: black eg(sold), turquoise vtec(sold), grey ies(sold), red corsa c(sold)

jsrcb - MSN üzerinden Mesaj gönder Send a message via Skype™ to jsrcb
RsErdi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben kendi kırmızı 1.4is ful paket i 16 ya sattım eger saglam temizse eder o para o araba ıcın 15e alınabilir
Tertemiz(!) + Manuel + Güvenlik paketli + Düşük km (120k kadar) + sunrooflu ise eder o paralar, bence. Ha değilse iyi kıstırmışsınız.

@AcT_Fool

13000 TL - 13500 TL teklif max 14000 TL mantıklı görünüyor usta. Fazlası etmez kesinlikle.

Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason.
jsrcb isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 22:57   #15

CARBONDIZAYN - ait Avatar

Otomobil: o ''bir dört'' artık , TOO RUNCU... :)

Ben satıyorum kendi arabam diye demiyorum ama bu kadar orjinal ve düzgünü az.. 8)

İMZA KURALLARINI OKUDUM ...
CARBONDIZAYN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-11-2010, 23:02   #16

OmeR-FE - ait Avatar

Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)

ALPER-VNS 65´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
biz şu arabayı 13e zor sattık baya bekledik büyük kazası olmamasına rağmen 3 parça boya vardı bi parça da lokal 3,5.. şiimdi istenen fiyatlara bakıp bakıp pişman oluyoruz :S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lu-civic/detay
Manuel vites olsaymış o fiyatlardan dahada yukarı satarmışsınız bana göre.
En azından ben bile niyetlenebilirmişim o zaman.
Araba çok etkileyici duruyor maşallah.

"ÖFE" Photography
FJK'ing (Sold)

Gönül Otomotiv Mekanik Garaj
OmeR-FE isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-11-2010, 00:16   #17

gökan - ait Avatar

kusra bakmasın ama her vtec jantı her spoon ayna takanda dunya para ısıyor arabasına
Eski 06-11-2010, 00:17   #18

gökan - ait Avatar

gmalzays´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İki tane 1.4'e sahip oldum Biri sedan biri Hb idi.Sedanını alma derim.Cünkü 1.6ies piyasasıyla neredeyse aynı 1-2 milyar fark koyarsın 1.6 sına binersin.Hb kasasına hastayım dersin al bin gönlün rahat olsun.Yakıt konusunda lpg liydi ikiside ve şehir içi 17-18 krş şehir dışı 14-15 krş yakıyordu lpg 1.80 bazından.Benzinde ise uzun yolda 220 krş yaktım şehir içi denemedim.Kronik sorunları kapı mandallarının kapı açılırken cat cut ses yapması cukurlara girince arkanın gezmesi o düzeliyor ve o salıncagı tutan vida var o gevseme yapıyor yapsanda bir süre sonra yine geziyor ama yinede idare eder ..Sevmediğim yönleri aynların rezistanslı olmaması.. arka tarafta ses yalıtımının kötü olması.Sevdiğim yönleri tipi ve 1.4 olmasına ragmen gidişi.Bence alınabilir bi araç.
Tadılması gerek

Lpg yi takarken manifolda ufak bi delik acıyolar sökersen lpgi ya yeni bi emme manifoldu alacaksın yada orayı bi şekilde kapatacaksın..
3 senedır 1.4 bende kapı sesı dısında hıc sorun yasamadım arkadan nerden ses gelıyor bende hıc öyle bı sorun yok valla arabam okadar sessızkı motor calısıyrmu bellı degıl keske burda olsan bındırırdım bı bakardın ban gore en negatıv yonu camlar buyuk tek kapı oldugu ıcın zor kapanıyor
Eski 06-11-2010, 11:05   #19

RsErdi - ait Avatar

Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia

gökan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
3 senedır 1.4 bende kapı sesı dısında hıc sorun yasamadım arkadan nerden ses gelıyor bende hıc öyle bı sorun yok valla arabam okadar sessızkı motor calısıyrmu bellı degıl keske burda olsan bındırırdım bı bakardın ban gore en negatıv yonu camlar buyuk tek kapı oldugu ıcın zor kapanıyor
arkadan ses gliyor fln ddigi bence ses müzik yönünden demiş olabilir.
ben ses sistemi takmıştım. saglıklı bi ses alınmıyor aracta arka hopörlörlern altı falan boş cok cızırtı cıkıyor arabada saglam bi izalasyon şart bu araclara
RsErdi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 19:23 ::::