|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 1990 silvia
|
Sevgili arkadaşlar başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum
16 Eylül 2010 tarihinde 1997 model Nissan s14a markalı bir araç satın aldım, noterden ruhsatın ev adresime yollanacağı belirtildi neyse beklemeye başladım yaklaşık 3-4 hafta geçtikten sonra bu işte bir terslik olabilir mi diye düşünmeye başladım ve postaneyi, emniyetten bir abimi, araç alım satımı yapan başka bir abimi aradım zamanın 4 haftayı geçebileceğini bazen 1buçuk ayı bulduğu söylendi (arada Bakırköy Trafik Tescili arıyorum fakat daha hiç ulaşamadım) bugün tam karşıya geçip çok beğendiğim sparco direksiyonu almaya gidecekken emniyetteki abimden bir telefon geldi ve bana aracımda cam filim olup olmadığını sordu evet var dedim aracın muayenesi Mart ayında yapılmış ve hafifi kusurlu olarak geçmiş olduğunu belirttim, oda bana Tuv de hafif kusur olabilir ama bizde ağır kusur olarak gözüküyor tekrar muayene yaptırman gerek tabi filmleride sökmen gerek dedi daha sonra bu raporla beraber emniyete gidip ruhsatımı alabileceğimi belirtti ( benim tanıdığım biri olmasa ben beklemeye devam edicem ve hiç bir uyarı ilede karşılaşmıycam sonrası Allah Kerim) neyse cam filmlerini söktürdüm tüve giitm geçemedim fren ölçüm değerlerimden dolayı (randevu almama rağmen 2 saat bekledim daha kahvaltı yapmamıştım kız arkadaşım ile ayrıldık namaza gidemedim telefonum kapanmış vs. vs. umarım böyle harika bir gün geçirmezsiniz)Konunun özü yeni araç alan arkadaşlar arcınızda cam filmi var ise vede Tüv raporunda gözüküyorsa bilinki yeniden muayene yaptırcaksınız ruhsatınızı alabilmeniz için şimdiden kolay gelsin Yinede Şükür __________________________________ ARACIMIN MOTORU GÜCLENDIRILMİŞTİR 1,8 DEN 2000 E CIKARTILMIŞTIR MOTOR SIFIR YAPILDI CELIK GÖMLEK VE PİSTONLAR KULLANILDI EMME MANİ FOLDU FORT FOLİŞ YAPILDI |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla(E12)
|
şans işi sanki biraz,geçmiş olsun
Son Düzenleyen onurars; 16-12-2010 22:35. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
bütün aksilikler seni bulmus kardeş allah sabır versin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
en mühimi namaz usta aman onu ihmal etme
![]() ama nasıl olmuş bu karısıklık olayı tam anlayamadım ruhsatı artık evemı yolluyorlar ? sen telefondakı adama camlarımda fılm yok desen ne olurdu? bende yenı arac aldım camları fılmlı muayneden gecmıstı ama bı sorunla karsılasmadım |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
Allah Kolaylık versin abicim bu nasıl bi gündü abi sigortayı yaptır gelir ruhsat
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Aracımın sigortası var daha doğrusu herhangi bir eksiği yok arkadaşlar fakat emniyet online olarak aracın muayenesini görebiliyor ve araçta film cam gözüktüğü için senden bunu söktürüp temiz bir muayene raporu istiyor anca onu gösterip ruhsatını alabiliyorsun ama bunu sana herhangi bir mektup mail vs ile bildirmiyorlar yani telepati yolu ile anladın anladın yoksa bekle
__________________________________ ARACIMIN MOTORU GÜCLENDIRILMİŞTİR 1,8 DEN 2000 E CIKARTILMIŞTIR MOTOR SIFIR YAPILDI CELIK GÖMLEK VE PİSTONLAR KULLANILDI EMME MANİ FOLDU FORT FOLİŞ YAPILDI |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Bunada Şükür her zaman Sabır __________________________________ ARACIMIN MOTORU GÜCLENDIRILMİŞTİR 1,8 DEN 2000 E CIKARTILMIŞTIR MOTOR SIFIR YAPILDI CELIK GÖMLEK VE PİSTONLAR KULLANILDI EMME MANİ FOLDU FORT FOLİŞ YAPILDI |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Aynı durum benım başıma geldi..çoook Lanet bir iş..Allah kahretsin..Ve bir o kadar da uğraştım boş yere çok param gitti..Neyse sonunda ruhsatımı aldım trafikten ama yani küfür ettim içimden..
Yeni kanuna göre cam filmli araba aldıysanız yanmışsınız...Alana patlıyor... __________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
eğerki araçta cam filmi gözüküyor ise istiyorlar malesef
__________________________________ ARACIMIN MOTORU GÜCLENDIRILMİŞTİR 1,8 DEN 2000 E CIKARTILMIŞTIR MOTOR SIFIR YAPILDI CELIK GÖMLEK VE PİSTONLAR KULLANILDI EMME MANİ FOLDU FORT FOLİŞ YAPILDI |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Tüv geldiğinden beri böyle bu sistem..Çok insan mağdur oldu malesef.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Başka seçeneğimiz yok her zaman sabır
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bende haftaya aracımı satıcam fakat bende tüv ün o kusur listesi yok yırttım attım,fakat onda filmler hafif kusurlu yazıyordu.Ayrıca araç filmden dolayı trafikten men di gittim onu düzelttirdim yinede alan kişinin muayne yaptırmasımı gerekiyor ruhsat için.(sanırım alan kişi ek-1 falan doldurtmıycak.sadece üstüne alıcak aracın devrini)
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
emniyet tüv ün rapor kağıdına ulaşabiliyor yani??yazık yaa adama boşuna 120 lira vericek.Zeytinburnu trafikte meni düşürttüğüm yerden söküldüğünün tespit edildigine dair imzalı kagıt alsam bence kurtarır gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
tuvturk sitesinden muayenin sahte veya gerçekligini online sorguluyorsun, polislerde bunu görebiliyor. ama cam filmi olup olmadıgını sana soruyorlar, sende var dersen yeni tarihli muayene istiyorlar
yok dersen ruhsatını alıyorsun postayla geliyor davasına bıraksaydın bir ömür gelmezdi
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Tüvde renk değiştirmeye proje ye vs değişikliklere ücret almıyolar ama CAM FİLMİ yazan broşür var orda diyorki cam filmi yüzünden düzeltme yapılmaz yeniden muyane yapılması gereklidir
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
Abi allah kolaylık versin sana
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ef
|
onu bunu bırakın tüvde çalışıyorum aldıgım araçda cam filmi var ve raporda camlar boyalı yazıyor ben bıle bu duruma düşebilirim her an
![]() + sistem online arkadaşlar raporun aynısını görüyor trafık __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:23 ::::

(randevu almama rağmen 2 saat bekledim daha kahvaltı yapmamıştım kız arkadaşım ile ayrıldık namaza gidemedim telefonum kapanmış vs. vs. umarım böyle harika bir gün geçirmezsiniz)

postayla geliyor davasına bıraksaydın bir ömür gelmezdi