E63 bilemiyorum da E72'de ayarlardan kişiselleştirmeye girip bildirim ışıkları bölümünden ayarlanıyor. E63'te de benzer bir yerde olabilir.
Printable View
malesef sürekli hale getiremiyoruz ordan :( acaba bi programı ya da başka çaresi yokmudur :/
beklemede ışığı menüsü yok mu?
yok malesef,ya da varsa ben bulamadım :S sadece gelen çağrı ya da mesajda yanma süresini ayarlayabiliyorsun,sürekli hale getiremiyorsun
herşey iyi hoşta, şu youtube den video izleyememek çok canımı sıkıyor.. nette biraz araştırdım yok program yükle falan filan diyorlar çok garip..
ben daha evvel seyrediyordum sonradan ne olduysa gitti
İnternet paketi almadıgım için su whatsapp'ı kapatayım dedim arkadas cıldırcam yaa :D :D
Wifi varken iyi hos fakat wifi olmadıgı yerde direk sebekeden baglanıyor..Etkin veri baglantılarından baglantıyı kes yapıyorum 2 dakika sonra tekrar otomatik baglanıyo..Baglantıyı önce wifi yapıyorum.Dolasımda etkinlestir tarzı bi bölümü isaretlemiyorum ama yine bi sonuc alamadım..
Nasıl ne sekilde komple baglantıyı kesip istedigim zaman kapatabilirim bu nalet programı :D :D
Whatsapp'cılar yokmu cözümü önerisi olan ???
Bendede olmuştu sildim kurtuldum :d Ama ayarlardan ben mesela internet'e girerken her seferinde soruyo o şekilde blki olabilir :)
valla benim 4gb paket olduğu için hiç üstelemedim ama kapanmıyor sanırım
100mb lık paket alırsan sorun çozulur çünkü kesinlikle yetiyor
bende internet paketi olmasına rağmen lanet ettim bu özelliğinden.. bence kapanmıyor bu program herşeyi denedim olmuyor.. :) çok işime yaramasına rağmen sildim, sürekli açık olmasını istemiyorum hem aktif görünüyorsun hem de bataryayı baya götürüyo benim telefonumda..
Yok bende sorma falan yok varsa wifiden baglanıyo,wifi yoksa direk sebekeye geçiyo..
100 mb lık hediye gelicekti o yüzden internet paketi almadım..Suan kapatayım diyorum kapanır gibi oluyo sonra tekrar baglanıyo..wifiden baglansa suan için yine sorun değil ama otomatik sebekeye dönüyo tekrar..
Evet gecenin yarısı biseyler yazıldıgında bık bık ötüyor :):) Mobilguard diye bi program kurdum arka planda calısan programları kapatıyo diye okudum ama programı ordanda disable yaptıgım halde halledemedim malesef :(
tolga bataryada nekadar farkediyorki ?
bende hiç fark olmadı
telefon hiç elimden düşmesin twitter,mesajlaşma,whatsapp falan kulanıyım
sabah 10 akşam 10 gibi düşün en az 2 gün gidiyor 24 saatte 3g üzerinden bağlı internetim
Azimle mıcan duvarı delermiş :D :D
Mobile guard programını biraz kurcaladıktan sonra zafere ulastım.. Whatsapp ile ilgili arka planda ne calısıyorsa hepsini kapatıyosunuz ne sebekeye nede herhangi bir aga baglanıyor :D :D Acmak istediginizde normal sekilde whatsapp programına giriyoruz acılıyor..
Yarım saattir deniyorum hiçbir sekilde aga vs baglanmıyor :) :) İndirmek isteyen linktekini indirsin nette dolanan diger versiyonlar sertifika hatası veriyor..Kolay gelee :)
http://www.4shared.com/file/r3KHX2rG...S9094_V30.html
Arkadaşlar yeni yazılım sürümü çıktı 071.004'ten 081.003 güncellemesi geldi yüklemenizi tavsiye ederim
Hattım internete kapalı wifiden bağlanıyorum whatsaapı çalıştırıyorum numaramı yazıyorum contine deyince verification an sms because you are out of service range bu tarz bir hata veriyor neden olabilir? Netim kapalı diyemi acaba?
ben hiç memnun değilim telefondan... bazen çok kasıyo kapanıyo bazen falan neyse diyip kullanıyodum... bugün bi video çektik.... eve geldim telefonu kablo ile bilgisayara bağladım vidyo görünmüyo... yardımcı olursanız önemli bi videoydu :D