telefonda gorebiliyormusun videoyu ?
pcye bağladığındamı çıkmıyor ?
Printable View
eğer tel. hafızasına kaydettiyseniz videoyu ve telefonu depolama olarak bağladıysanız pcye görünmeyebilir. PC suite üzerinden girmeyi deneyin
Bugün telefonuma bişey oldu anlamadım tam telefon açılıyo kapanıyo ama ekranda hafif bi beyaz ışık geliyor görüntü yok açılış kapanış sesi geliyor tuşlara basıyom sesler geliyor... Acaba yazılımsal birşey mi olmuştur yoksa donanımsal mı (e 72)
Son 1 haftadır mesajlara girince ağırlaşmıştı zaten bazen donuyordu ekran gidip geliyordu bu sefer direk gitti gelmedi.
Usb kablosunu bulunca bi deniyeyim teşekkürler
Artık dayanamayıp servise vericem. Ses problemi yaşıyorum. Ses çok az çıkıyor. Bazen beni duyamıyorlar. Ayrıca çekim problemide yaşıyorum arada.
2 haftadır kullanıyorum. duruşu cok hosuma gidiyor. güncel yazılım varmı? guncelleyelim. herhangib bir faydası olurmu artı eksi şeyler varmı update le ne gelir ne gider?
wirelessi kapatıyorum yine de kendi kendine arama yapıyor.yazılımsal bi problem mi acaba ?
en son surum V71 surumu kontrol edin (*#0000#)
daha düşük bir sürümse güncelleyin bayağı eksikleri giderildi şuan çok stabil
071.004 diyor ?
bendede e72 var 3 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok
videoların bilgisayarda görünmemesini hallettim ama... genel olarak telefondan memnun değilim.... mesela hiç bi yer açık değilken menüde bütün yerler açık gibi köşelerinde işaret oluyor falan... bazen takılıyo.... hiç tavisye etmiyorum telefonu.. zaten arkadaşlarım hediye olarak aldılar yakında değiştiricem...
sol ortadaki menu tuşuna basılı tutuğunda açık program çıkmadığı halde oyle gosteriyorsa
yazılımında sorun var
bu arada evet bugun kontrol ettim yeni sürüm çıkmış daha yüklemedim
tarayıcı ve email programı güncellemesi gelmiş
işlerim bitince telefonla yükleyip deneme yaparım :D
- Benim 51 li bişeyler yazıyor. simdi nokiann sistesinden pcsuet indireyim bakalım neler değişcek:) Göze değişik gelen bir değişim varmıdır. yoksa sadece arka plana yönelikmi
- Birde benim telefonda bir sıkıntı var. Chat vs yazıor tıkladıgımda girmiyor. feysbook uygulaması indirdim onada girmio sıkıntısı ne acaba güncellemeden öncede böyleydi güncellemeden snra yani simdide böyle . sürüm 81
v51 de yukledıgın programlar acılmıyordu turkce dıl secenegınde yukledıgınden 81 yaptıysan o programları sılıp tekrar yukle duzelır