2 çeker, 1.6 16v olan Sport modeli, çıktığı senesinin en keyifli pist aracı seçildi.
Kullanımı güzeldir. Pek gitmez. Virajcı adama idealdir![]()
2 çeker, 1.6 16v olan Sport modeli, çıktığı senesinin en keyifli pist aracı seçildi.
Kullanımı güzeldir. Pek gitmez. Virajcı adama idealdir![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
bende bir hortlatim direksiyon sorunu var baktığım bir araçta hidroliğimi artık elektiriğimi bilmiyorum direksiyon hidrolik değil servisi aradım 4milyar fiyat çektiler komple direksiyon kutusu ve pompasına başka yoldan çözme şansımız varmı
Eps problemi olma ihtimali yüksek.elektro servo direksiyon bulunmakta.Ses yapar fakat kullanıma bariz etkisi olmaz pompa gibi.Birde eps sorunluymus diyerek ortalama rakam talep edin.
swiftler sürekli 4 çeker değil patinaja düştüklerinde arkalar devreye giriyo bildiğim kadarıyla araştırmak lazım nasıl bi aktarması var sonra kırıp yürüyenle uğraşması var![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Sportlar sadece önden çekerli, lakin bu direksiyon mevzusu genellikle eps den kaynaklanıyor.4 çeker de mantık esp sistemi gibi çalışması.yani araç kaymaya başladığı anda yada tekerler boşa döndüğü anda arkalar salisede devreye giriyor.evimizde aynı zamanda 4x4 olanıda vardı.
direksiyon haliyle sert ve direksiyon ışığı yanıyor araçta satıcı bursada 600tl civarında yapılabileceğini sölüyor ama... Connecting site... araçta bu alıp uğraşmaya değermi bilemedim
Ben sizin yerinizde olsam buna bir kaç bin harcamaktansa kadikoydeki kırmızı olanı alırdım 20bin e (tabi verirse). İlan daki aracın tamponu fln sport tamponu değil ucuza kacilmis ve hasar kaydı var bence hiç gerek yok maceraya ama siz bilirsiniz.
Bu aracı kaza yapmadan önce ben alacaktımki aynı gün içinde satıldı.... ilk sahibinden km 40bindeydi bana nasip olmadı, alan kişide fazla kullanmadan pert etmiş bunlarda kazalı fotoları
Hasarlı Oto,Ege Pertci, Pert Araba, Çıkma Parça, Kazalı araç, ikinci el, hurda araç, hasarlı oto,hasarlı araç,pert oto,pert araç, kazalı oto, devrik oto, pert arac,minibus,araba,motorsiklet,tır,dorse,kamyon
bende kazadan sonraki seceresini öğrendim 9700ye bu abim almış ilk gittim plaka muayene yoktu 13e bıraktı sonra muayeneyi yaptırdı plakası tamam şimdi bu para istiyor ama direksiyon olayı korkutuyor yoksa çoktan alırdım bu paraya kupon araba sonuçta ama çekiniyorum işte tamponu bile yok piyasada
anladıgım kadarıyla abı draglara gıreceksın zevk ıcınde kullanacaksın agırlık bakımından dusunuyorsan renault europa 19 dusunun swiftler 1000 kg agırlıklarda ortalama eger 2000 model 4x4 1.3i alırsanızda 850kg flndı bana kalırsa europa daha mantıklı ve daha cok parcabulunuyor aks aralıgı daga genıs halıyle bu yol tutusunuzu arttırır draglar ıcınde aks aralıgını arttırabılır yada ofsetlı jant kullanarak bunun ustesınden gelebılırsınız bı arkadasımda var 90hp 1.6 rne motor 95 model standart kalkısta ilk iki viters gayet iyi yanı bosa atılacak arac degıl suzikının tek bı avantajı kucuk olması ama agırlıgı boyuna gore fazla bıraz. konuyu takıpteyım
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)