|
|
#1 | |||
![]() |
Fuarda arkadaşlarla arabayı sağlam mıncıkladık ama kafamıza takılan sorulara cevap verecek birilerini bulamadık. Arabada su radyatörü var ama motor elektrikli ayrıca arabada motor bloğuda var bu radyatör neyin nesi ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Fuara gitmedim ama fotorafini falan cekmediniz mi ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Saplamalık Budaklı Meşe Odunu,Turbo Kızılcık Sopası,
|
civic hybriddeki gibi olabilir. hem benzinli hem elektrikli motordur belki.
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Tamamen elektrikli diye biliyorum ben dobloyu
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Golf V TDi
|
tamamen elektrikli.fatih altaylı test etmişti geçenlerde.taksim-dolapdere-tünelden dolmabahçe-taksim dolaşmışlardı %18 sarj harcamıştı hatta.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Elektrik motorlarıda pekala ısınabiliyor bildiğimiz gibi.Acaba elektrik motorunu soğutmak amaçlı olabilir mi?Malum uzun süre aşırı yükte çalışması ısınma ve hatta yanmaya kadar gidebilir.
edit:klima radyatörü olmasın o? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
o zaman radyatörün açıklamasını ben de bulamadım
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
klima radyatörüdür dıye düşünüyorum...
__________________________________ BlackEmperor´isimli üyeden Alıntı... 50 bin TL ye benzinli 125 bg araba satan honda yetkilileri yatıp kalkıp Vtec mühendisine dua etsin. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
klima radyatörü ayrıca vardı arkdaşlar
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
o zaman şöyle bi açıklaması olabilir: ya motoru ve diğer aksamları soğutmak için taktılar, ya da normal motordan dönüştürürken radyatörü çıkarmaya vakit olmadı
bizim memlekette olabilir böyle şeyler biliyosunuz devrim'e de benzin koymayı unutmuşlardı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
![]() bu resimde tam olmasada görünüyor radyatör ve yedek su bidonu
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Ve de akü
__________________________________ http://img522.imageshack.us/img522/4152/dscf4350pc6.jpghttp://img179.imageshack.us/img179/2076/dscf4351sv3.jpg |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bildiğim kdarı ile araç tamamen elektrikli değil-belli bir yük ve belli bir hıza kadar elektrikli sonrasında yine dizel motor devreye giriyor yada bunu siz devreye alıyorsunuz.ama tamamen sadece elektrikli olmadığını biliyorum.çünkü içine antifreez koyulmuş yedek su deposu-akü-radyatör hortumları felan herşey ortada zaten
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
motor bloğunun içerisinde piston vs yerine elektrikli motor vardır
![]() aynı pistonların yanmaması için bloğun içerisinden su nasıl geçiyorsa buda aynı mantık elektrik motorunu soğutmak için blok kullanılıyor ![]() o radyatörde bloğu soğutan sıvının soğuması için
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
elektrik motoru haliyle fazlaca ısınıyordur bişekilde soğutulması lazım diye düşünüyorum
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|