|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
merhaba,
butcemiz 1500tl hd projeksiyon alicagiz fakat tamamen yabancı oldugum bir konu, 720p yani 1280x720 cozunurluk yeterli. marka tavsiyeniz ne olur? asagida ozelliklerine gore one cikan 2 model buldum, diger tavsiyeleride bekliyorum acilen ![]() http://www.hepsiburada.com/Liste/eps...tegoryId=15530 http://www.hepsiburada.com/Liste/ace...tegoryId=15530 __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Verdiklerin içerisinde acer avantajlı hem özellik olarak daha sonrasında yedek parça olarak ve servis olarak abi.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
bız 2.500 aldık sıfır son cıkanlardan casıo marka lazer gorunum usb felan fılan ozellıklerını yazarım garantılı kutusunda faturalı 1800 vercem
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
Bende projeksiyon almayı düşünüyorum, kullanım amacı ps3 oynamak olacak.
Araştıran eden varmı, şöyle Hdmı girişli falan olsun. 1500 tl civarı bütçemiz var. __________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
Bu projeksiyonu kaç metreden kurmak gerek?
Hd görüntüler nasıl? acaba? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corolla 05
|
abi geç acer'ı falan panasonic bak
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
beyler casıo projeksıynumu hala satmadım dusunursenız 15oo vercem ben kdv dahıl 2900 aldım kaçırmayın ıhtıyactan satyrum ozel cantasında sıfırdır
http://www.alisveris.com/Client/Deta...gwireless.html __________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
cozunurluk gayet iyi.. bunlarda onemli olan ampulu kaç saat gittiğidir. cunku ampulu nerede ise projeksiyon fiyatı. yedek ampulu ne kadar ona bakın derim bir de.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
20000 saat felan sanırım
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
genelde projeksiyonlar ampulleri bittiginde cop olurlar.. yeni ampul deli paradir.. buna dikkat edin.. ev sinemasi icin ozel uretilmis cihazlar genis acilidir ve cok uzaklastirmaniz gerekmez.. buda onemli bi detay..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
valla sıfır mal ısteyen olursa gelsın alsın baksın faturası garantısı hersey mevcut dersanemızı sattık elımzıde kaldı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|