ben nie bu kadar rahatım arkadaş :D
Printable View
ben nie bu kadar rahatım arkadaş :D
hadi bakalım bu gece uzun
haydi tertipLer eL ele veriyoruz sinerji yaratıyoruz :icon_bla:
u-Lan geriLdim gaLiba biraz..
walla hayırlısı neresiyse orası çıksın arkadaşlar,söylemesi ayıp ben dün geceden beri uyuyamadım :) gece 12 yi geçtikten sonra oraya tc kimliği yazıp tuşa tıkladığım anı düşünmekten deliricem nerdeyse :D
geceyarisi burasi guncellenir:
http://pertem.kkk.tsk.tr/yedeksubay/AdayNoArama.aspx
hayatımızda unutamayacağımız anlardan birini yaşıcaz bu gece :)
gençler ben geçen yıl bugün gece 3 e kadar bekledim kitlenmişdi, sabah bakmışdım...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ehliyetimiz olduğu askeriye biliyor. Ben teslim olurken o ehliyeti götürmesem ne olur? Evde unuttum veya ehliyeti kaybettim tekrar çıkarttırmadım desem?
Yakın bi yer çıkarsa arabayla gitmeyi düşünüyorum da. Çarşı izninde biraz yanlarım :)
Yanında götürmen gerekmiyor ben götürmemiştim , yanında getiripte vermeyen saklayan çok kişi vardı.
Çarşıda lazım olursa diye kimlik olarak taşıyorlardı ehliyeti
Bende hala hic heyecan yok ufaktan bi merak var neresi olacak diye o kadar onada gece eve ayik gelirsem oturup bakarim :))
yüksek puan alıncamı asteg olunuomuş :S
son 6 saat :D cendere cendere cendere
Bakalım neresı cıkacak uyku gırmıyor gozume gıtsekte kurtulsak su dertten ya
heyecan dorukta 3 saat 45 dk kaldı :)
3 saat kaldı ama ımkansız tam 12 de ogrenmenız kıtlenıor resmen sıte:D
gece 2 3 gıbı rahatlar:)
gecen sene 331 olarak gıttıkte sız daha kalabalık olacaksınız sanırım:D
geçen sene bu zamanlar 331. dönem olarak gitmiştim, nasıl da zaman geçmiş :)
Yerin iyi çıkmasından ziyade başınıza gelecek komutanın iyi çıkması için dua edin daha faydalı olur. :)
havacı olursunuz ınsllah:) bıze dıemıolardı poşet vs yemıordu:D
İnşallah hepiniz rahat yerlerde yapar gelirsiniz..
333.kısa dönem, Konya'da jandarma olarak çok rahat askerlik yapıp geldim..Ben gece 12.30'da şansımı deneyip ilk denememde öğrenmiştim sonucumu:) O heyecan anlatılmaz yaşanır cidden..:)
geçen sene bu saatlerde bir arkadaş ''şu an binlerce gencin pipisi heyecandan mont düğmesi gibi olmuştur'' diye bir yorum yapmıştı, bir an olsun heyecanım azalmıştı gülmekten. Belki size de katkım olur bunu hatırlatmakla. :) hayırlısı olsun arkadaşlar, kafanıza takmayın.
hadi hayırlısı 2saatten az kaldı :D
İlk gün zorlar;ikinci gün nerdeyim ben moduna girersiniz..Sonrasında ortama alışır;ortamı kendinize göre ayarlarsınız zaten.
site şimdiden kilit :D
jandarma bende istiyorum..hep zor diye bilirdim ben jandarmayı ama kimle konuşsam çok rahat.
piyade olmayın diolar jandarma daha ii falan dediler ama en rahat hava ve denizmiş sanırım
hadi aslanlar yedek subay komando çıksın bekliyoruz :D