Çok sevdiğim bir abimde astra var.95 bin km oldu hala tık yok taş gibi.Ama yinede aklım focusa kayıyor.Test edip ona göre bir karar vericem.
Printable View
Psa grubu motoru işte yani focus 109'luk motoru..1Hp nerden geldi bnde bilmiyorum ama psa grubu ile fordunkiler aynı onu biliyorum..
ford veya opel dışında başka markalar olmaz mı?
birde hyundai i30 lar var fiyat olarakta belirttiğiniz bütçenize uygun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34486065/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34274009/detay
focus seni yarı yolda bırakmaz 1 ay daha bekleyin sene sonu vurun pazarlığın beline
auris çok güzel ama 40 binliradan başlıyo
Şuan sıfır bir araç alacak olsam, Kırmızı renkli focus collection HB alırdım. İş yerimin önünde görüyorum bazen, bir araç bukadarmı güzel olur. Ve şukadarını söyliim, bakan dönüp birdaha bakıyor.
titanum olanı bi okadar daha güzel duruyo benzinli titanum da aynı paraydı sanırsam collection la
ben 3 ay hb focus x paketli aradım olmadı honda aldım zırf beyaz diye beyaz araba başka güzel duruyo ford kugayı 2 ay bekledik beyaz olsun diye
308 i neden sattınız acaba ?
Tecrübelerime göre,astra şehirler arası ve şehiriçi çekmiyor focus ise tam tersi acayip güzel bir performans sergiliyor,focusun kalitesini ve sağlamlığını bulamadım astrada,tek sorunu yol sesini içeri alıyor focus,benim tercihim focus olur,birde collection yerine titanium olsun derim ;)
35 liralık bir araç alacağını düşünürsek kimi arkadaş sıfır araç tavsiye eder kimisi 2.el araç tavsiye eder ben kendimi senin yerine koyduğumda ; her iki aracıda kısa süreli kullandım benzinli gibi performans almak istiyorsan rolanti kullanımında da az yaksın diyorsan focus derim kalitesi içinde yorumum şuan ki çoğu yüksek model araçların iç kalitesi motor veya yürüyen olarak düşünürsek hemen hemen aynıdır sadece ekstra özellikleri esp sunroof dijital klima vs gibi unsurlar önemlidir nette bir çok makyajlı titanyum az km li dolu dolu araçlar var bence focus...:) devamlı araç değiştiren çabuk sıkılan biri olduğumdan kendime 2.el tavsiye ediyorum :D
Her iki aracı da kullanmış birisi olarakta hava karada focus.. 1.3 Astra kıçını kaldıramıyor. 6 ileri değil 16 vites bile olsa tırt. Sonuçta ikiside eski kasa. Hacim lazım hacim.. 1.3 Motordan da 90 hp alıyorsun doğru ama 1.6 motordan aldığın 90 hp ile aynı değil.
Motor anlamında her şartta focus astrayı döver.
Astranın konsolu yekpare olması nedeni ile daha az ses yapıyor, ancak gürültülü olan focuslar zaten makyaj öncesi focuslardı. Makyaj sonrası focuslarda eskisi gibi trim sesi falan abartılı değil. Astranın içinde cep telefonunu koyacak bir yer bile bulamazsınız.
Motor sesini içeri alması konusu göreceli.. Ölçüm olmadan işkembeden sallamış olmak istemem ama Astra nın daha sessiz olduğunu iddia eden aradaşlar onun lastiklerinin 195/65/15 olduğunuda unutmamalı.
İllede bu ikisinden birisi seçilecekse focus.