|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: A3
|
Acil olduğu için konuyu buraya açtım yarın serviste götüreceğim aracı sabah.
Birkaç gündür araç zor marşa basıyordu. bugün hiç çalışmadı daha sonra direksiyon ışığı vs. yandı(bunun nedeni aküden elektrik alamadağından elektrikli direksiyon uyarı verebilirmiş) Daha sonra takviye yaptık direksiyon ışığıda söndü araç çalıştı. Bir kaç saat sonra araç yine çalışmadı. Araç 2 yıllık aküsü bitmiş olamaz açık unutulan vs. hiçbirşey yok. Bunun nedeni ne olabilir? (2008 model a3 araç) Teşekkürler şimdiden |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
tesisat felan var mıydı senin arabada levent
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
kaçak vs. olabilir direksiyon ışığınada o kadar takılma elektronik olduğu için bir süre sonra kendiliğinden sönüyor o. yarın elektrikçiye git kontrol ettir akünü felan ölçtür
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: NoN
|
Aracın %99 aküsü bitmiştir yeni akü almanız gerekiyor.
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
2 yıllık araçta akü bitmesi zor gibi geliyor ama olabilirde dediğiniz gibi |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: ef
|
yarın götür bir elektirikçiye bitermı bıtmezmı ögrenelim tesisat varsa kesin biter ![]() başlık konusundada konu içerigni belirtin lütfen neye neden niçin acil __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]() |
Alarm varsa sonradan takılan ona baktır ilk olarak Abicim 6 senedir tesisat takılı aracımda 2. akümü kullanıyorum onuda geçen sene aldım. Kaçak var bahsedilen araçta. __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
||
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
Benim aracımda 3 yaşına girdi ama 3 yaş erken bence normal şekilde akünün bitmesi için |
||
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
kendi aracımdada aynısı başıma geldi tesisat vardı ve bi sabah aniden çalışmadı takviye kablosuyla çalıştırıp servise gittim akü aldık 2.5 yaşında falandı benim aracımda
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
çözümü malesef yok bunlar zaten kullan at akü olduğu için süresi biteni atıyorsunuz 100-150 lira arası bişeydir zaten boyutuna göre değişir
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
iki yillik aracta benimde gecen hafta basima geldi. o kadar cok konustum ettim akuyu garanti kapsaminda degistireceklerdi ama bir gun bir baktim amfi teyp kontak hersey kapaliyken bile calismaya devam ediyor. JBLdi benimde amfi. amfiyi degistirdim sorun duzeldi.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Bende sanırım ya aküden vazgeçicem 2 yılda bir değişecek ya da amfiye çözüm bulucam. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: SArocco
|
aküdür... BEnim aracımda da tesisat olmamasına rağmen 2 yıl sonunda tamamen bitmiş. Değiştirdik düzeldi.
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|