ben 60bin de 2004 sti`ı 42 ye verdim adamlar uçmuş arkadaş ya wrx 2002 modele 35 lira fiyat.
milletin arabası çok değerli bi salak biziz a. satim.
Printable View
ben 60bin de 2004 sti`ı 42 ye verdim adamlar uçmuş arkadaş ya wrx 2002 modele 35 lira fiyat.
milletin arabası çok değerli bi salak biziz a. satim.
benimkinde de o ayardan vardı. 2004ün sonunda cıktı zaten. 2005 ve yukarısı hepsinde var.
Yani o zaman kaç para eder bu WRX??
ya orası öyle benim ilanımda 55 bin TL yazıyordu. araçta 3-4 bin TL kadar masraf vardı. diskler balatalar bitikti.
2 tane amortisörde sorun vardı.
ayrıca arkadaşın dediği gibi 2005 olarak geçiyor ama 2004 ün aracıydı.
birisi çok ısrar etti param yok dedi bilmem ne dedi 42 ye verdim. temizliğe gelince değişeni kaput ve radyatördü o kadar.
bir de şu var aslında etmez falan diyoruz ama hata yapıyoruz galiba bunu söyliyerek ben lafımı geri alıyorum.
çünkü kimse sonuçta zorla satmıyor işine gelen alır gelmeyen almaz. ben ucuz verdim diye herkesin aracını uygun satmasını bekleyemem o konuda haksızım yani :D
tanımıyorum mete diye birini. aracım izmitte şuanda. istanbul aracıydı piyasanın bildiği bi araç değil. hiç denemelere gazlamalara çıkmadı. pist drag roll hiç biri yapılmadı.
nadiren benim tarafımdan yanlandı plakalar sansürlenerek videoları çekildi v.s araç haLâ benim olsa yayınlardım ama artık yayınlayamam yeni sahibine ayıp olur.
yalnız sizin eski aracınızın her konusunda soruyorum ankaradan mı aldınız diye kanji stickerinin yapıştırılış yeri bile aynı :)
neyse dediğiniz km de ve modelde araç 42 ye çok ucuza gitmiş
gerçi bu tarz arabaların piyasası ekstrası ve kondisyonuna göre değişkenlik gösteriyor ama 42 yine de piyasanın altında rakam olmuş
temiz bir bug eye sti kaça alınabilir ? piyasa ne durumda sahibindene bakmadan ne söyleyebilirsiniz acaba?
tertemiz ise 40-45 lira aralığında olmalıdır bana göre,
Dogrudur bişiy diyemiycem eger ankaradan Mete arkadaşın aracı ise büyük bi kazası vardı önden aracın.
Ayrıca araçınızda neden 2003-2004 jantları oldugunu merak ettim çünkü 2005 modellerde DCCD olan modelleri sölüyorum takılan jant farklı ve bijon aralıklarıda farklı. Son olarakta DCCD olduguna eminmisiniz araçın? Araçınızın kadran veya iç ön gögüs fotografı varmı elinizde merak ettim?
Evet 40-45 arası temiz ve parçalarına göre degişir fiyatları.