|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2008 Kangoo-Ru
|
Adım Adım Kaspersky Internet Security 2011 v11.0.1.400 Türkçe 1 Yıl Ücretsiz Lisans İle Kurulum İşlemi
Kaspersky Internet Security 2011 ( 1 Yıllık Lisans Bedava ) http://song.kaba365.com/ ![]() * "kis11.0.1.400zh-Hans-CN" İsimli Dosya İle Kurulumu Yapın... ![]() "Custom Installation" (Çince) Seçiyoruz Ve Kurulum Dizinindeki Çin İşi Yazıyı Kaldırıp Yerine Latince Bişeyler Yazın... (Örneğin : C:\Program Dosyaları\Kaspersky Lab\KIS 2011 Yapın) (Bu İşlem Yapılmaz İse, Dosyaları Manuel Olarak Taratamıyoruz, Dosya Üzerine Gelip, Sağ Tuş İle Tıklandığında Açılan Menüde Kaspersky Taratma İkonları İnaktif Oluyor) ** Kurulum Bittikten Sonra (Çin İşi Key İle Aktivasyonu Yapın) ![]() *** "Self Defense" Kapatın ![]() ![]() **** 32 Bit Windows Kullanıcıları (x86) : Başlat => regedit => HKEY_LOCAL_MACHINE | SOFTWARE | KasperskyLab | protected | AVP11 | environment => SkinSwitchDisabled => 1 => 0 (1' den 0' a Getirin ve Kaydedin) **** 64 Bit Windows Kullanıcıları (x64) : Başlat => regedit => HKEY_LOCAL_MACHINE | SOFTWARE | Wow6432Node | KasperskyLab | protected | AVP11 | environment => SkinSwitchDisabled => 1 => 0 (1' den 0' a Getirin ve Kaydedin) ![]() ***** Kaspersky Ana Ekranı Açın ve Klavyeden, Shift + F12 Tuşlayın, Yazılım İngilizce' ye Döner... ****** Kaspersky' yi Güncelleyin (El İle) (uzun Sürebilir) Güncellemenin Tamamen Bitmesini Bekleyin... ******* Güncelleme Bittikten Sonra Windows' u Yeniden Başlatın... KIS Tekrar Çince Olacak, Shift + F12 İle İngilizceye Dönün... ******** B u r a d a n Türkçe Skin İndirin... Kasperi Sağ Alt Köşeden, "Pause Protection" Yapın Ardından "Exit" Yaparak, Kapatın ... Skin Dosyasının İçindekileri Kopyalayın, C:\Program Dosyaları\Kaspersky Lab\KIS 2011\Skin Klasörünün Altına Yapıştırın, Dosya Değişimlerini Onaylayın (Yani Birebir Hepsi Değişecek) ********* Başlat' tan Kasperi Tekrar Açın, Korumayı Aktif Hale Getirin... ********** Kasperin Ayarlarından "Self Defense" Tekrardan Açık Hale Getirin... Kasper Konuyla İlgili Güncelleştirme Çıkarmazsa Eğer, Ki Türkler Dadandıysa Siteye Kuvvetle Muhtemeldir, KIS 2011 OK... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
bildiğin crack değil mi bu?
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Unutmayın arkadaşlar siteden aldığınız keyler 1 hafta içinde aktive edilmezse ölüyor..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Warez sitesi mi burası?
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
çok şükür bööle virüs programlarıyla işim olmuyo pardus kullanmaya başladığımdan beridir
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yok değil Sanırsam kasperin Çin sitesi 2011 tanıtım amaçlı kısa süreli lisans dağıtımı yapıyor. Yani herşeyiyle yasal 1 yıllık lisans ben kurulumu yaptım 10 numara çalışıyor sorunsuz ve yasal..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Kaspersky ilk çıktığı zamanlardaki gibi değil bulmadığı çok spyware var ...
tavsiyem ojinal windows u olan Microsoft un sitesinden Windows Security Essentials ı kursun çok iyi temizliyor __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
burda registiry' birşeyler yapılıyor.crack mi bu yok mu findowscu __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
warezle alakalı bir durum değil baya baya lisans tanıtım amaçlı lisans sunuyor Kaspersky.. Hepimizin pc si için faydalı olabileceğini düşündüğüm için paylaştım. Uygun değilse kaldırabilirsiniz konuyu..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
ilk kısma mail adresini yazarak serial alıyorsunuz. daha sonra programı indirip çince kurulumunu yapıyorsunuz. türkçe skinini indirip kullanıyorsunuz..
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
bana hiçte kaspersky dağıtıyor gibi gelmedi linklerden vs?
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
yani tam anlamıyla Çince bilmediğim için olayın özütünü çözemiyorum. Ama diğer teknoloji forumlarında vs. bu yönde yorumlar yapılıyor.
Faydası olabileceğini düşündüğümden paylaştım. Uygunsuzsa içeriği kaldırabilirsiniz.. Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Dogru olabilir.
Win7 ilk cıktıgında ben de win7 icin kaspersky cekmistim, 1 yıl lisans vs hersey icindeydi. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Honda PCX
|
Aktivasyonu yapamadım kaldım orda
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: M 3
|
şükür mac kullanıyorum antivir 'lerle işim olmuyor .. işin aslı windows kullanırkende hiçbir zaman antivir kullanmadım sevmiyorum
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
lisansımın bitmesine 6 gün kalmış, ilaç gibi geldi sagolasın.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Hani ECU'ya filan hack mack olur sitede.Ama farklı geldi TechWarez
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Demon 335i
|
Unix tabanlı diyecektin. Piyasada bulunan tüm işletim sistemleri Unix tabalıdır. Buna Windows ve Mac OSX de dahildir.Çekirdek olarak işletim sistemleri; Unix, BSD, Solaris dir. __________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |