|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
1- Benim hayatım 10 ile 15 yıl sürer.Senden her ayrılışım bana acı verir. Beni almadan önce bunu düşün
2- Bana, senin benden istediklerini anlayacağım bir süre ver. 3- Benim içimde güven duygusu uyandır ; ben bununla yaşarım. 4- Bana hiçbir zaman uzun süreli darılma ve beni cezalandırmak için bir yere kapatma. Senin hayatında iş, eğlence ve arkadaşların var. Benim hayatımda ise sadece sen varsın. 5- Arada sırada benimle konuş. Sözlerini anlamasam bile bana yönelttiğin sesini anlarım. 6- Bana daima nasıl davranılması gerektiğini bil.Ben hiçbir zaman unutmam. 7- Beni dövmeden önce, aslında dişlerimle kemiklerini un ufak edebileceğimi ,ancak asla böyle bir yola başvurmayacağımı düşün. 8- Beni “isteksiz , tembel ve inatçı” diye azarlamadan önce düşün: Belki yediğim yemek dokunmuştur, belki güneşin altında uzun zaman kalmışımdır veya halim kalmamıştır. 9- Yaşlandığımda benimle ilgilen, bir gün sende yaşlanacaksın. 10- Her zor anımda yanımda ol," benim içim kaldırmaz" veya ben görmeden olsun" deme, çünkü benim için herşey seninle birlikte daha kolay. __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: var
|
bunları okuyunca aklıma nationel geo daki kopeklere fısıldayan adam geldi nasıl bişeydir arkadas o adam yaa.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: LOADING...
|
Valla duygulandım yaw NEDEN İNSANLARIN KÖPEKLERİNE BAZEN ÇOCUĞU GİBİ DAVRANDIĞINI BU MADDELERİ OKUDUKTAN SONRA DAHA İYİ ANLIYORUM
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: .
|
Güzelmiss
__________________________________ Gereksiz elestiri, Gizli hayranliktir... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
sahip olmadan anlamak çok zor gerçekten...
ben 45 gunlukken rot almıştım 60 gunlukken yanıma aldım. gunun cogu kısmı su anda benımle.. we çiftleştirdim çocuklarını beklıyorum.bambaşka bir şey... onların ne kdr sadık olduklarını gördüğünüzde insanlardan nefret ediceksiniz diye bir şey okumuştum bir yerlerde bazen yaşıyorum aynı düşünceyi... durumu olan herkesin cins olmasına gerek yok mutlaka alıp bakmasını öneririm. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
rot ların ırksal özelliği nedirki? sahibine sadık en çok dişimidir erkekmidir? bende düşünüyorum safkan yavru bir rot?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
arabam ve ben gibi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
aslan pascal beline kuvvet koçum benin şahikanın tozunu attırmış
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: corsa 1.3cdti
|
çok güzel olmuş
işyerinden arkadaşlarımla paylaştım
__________________________________ Safety is everything. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
sahibinin sadık olmamaları gibi bir durum söz konusu olduğunu hiç bir cins için düşünmuyorum...erkek küçüklüğünden beri benden olduğundan benımkınde erkek olan daha düşkün ama dişi olanda küçüklükten kalsa idi eminim oda en az onun kadar olurdu,gerçi onunda sadıklığından bir sorunum yok.Herşey tamamen ona duydugun sevgi ve saygı ile alakalı...Ne kadar seversen o kdr karşılığını alırsın... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
![]() 2 rottum var suana kadar 8 yavru aldık ikisinden yılbasında bidaha almayı dusunuyoruz o zamana denk gelirse yardımcı olurum denk gelmese bile rott hakkında her konuda yardımcı olmaya calısırım geçen seferden sahiplendirdiğimiz bir erkek yavru gösteriyim örnek olsun ![]() ![]() birde gsd var 4 aylık oldu oda bugun karnım actı ilk köpekleri doyurmak için işyerine gittim 2 3 saat oyalandım sonra geldim eve yemek yedim her zaman hayatımda öncelikleri vardır
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
İyiymiş harbiden
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Kulakları bantlayın hocam yanlış tutuyo kulagını ![]() http://forum.veterinerhekimiz.com/th....html#pid93501 __________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
miniks lerin hayvan sevgisini çok begeniyorum... helal olsun artık kimsede bu kadar duyarlılık yok hayvanlara ne yazikki
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: '07 Evo & '88 GTI
|
Adam çok başarılı yau. Helal olsun adama.
__________________________________ 19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Metrelik Emniyet Kemeri |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Gönderdiğiniz sitenin yetkilisinin iletisini ekliyorum...
Bence böyle bir uygulamaya gerek yok.Dediğim gibi eğer saf bir yavru besliyorsanız ve yeterli beslenirse o zaman kulakları gerekli şekli alacaktır.Ayrıca bir uygulamaya bence gerek yok.Hem de hayvan refahı açısından sakıncalı olabileceğini düşünüyorum. Bu uygulamada dikkatimi çeken bir nokta daha var; Kulak yeterli hava alamaz gibi görünüyor.Bu da mikrobiyolojik üremeleri tetikleyebilir,otitise neden olabilir.Bunu da istemeyiz. Ben sahip olduğum hiç bir hayvanımın hiç bir yerine bant yapıştırmam.Hee yapıştırana da karşı çıkmam.Doğaları ne gerekiyorsa o şekilde olsunlar.Benim tek amacım benim yanımda oldukları sürece mutlu ve sağlıklı olmaları.Kulakları ayakları kalçaları önemli değil. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: M.B
|
çok güzel bir paylaşım........
|
|