|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
bir arkadaşım için bakıyoruz, bilen varmıdır nasıl araçtır ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32727821/detay __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
tanımıorum ama temız duruyo...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
evet izmirden ses gelene kadar bir de ankaradan destek alalım, bu nasıldır ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32628815/detay __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Araç nedir ne degildir bilmiyorum sahibinide tanımıyorum ama yakın oturuyoruz bir iki defa görmüşlüğüm var temiz diri duruyordu.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 200sx-STİ-EVO9-S2000-evo6 tm-cooperS
|
ikiaracta bence guzel dedıklerı gıbı kazasız ıse alınabılır.Ama şu gercek vae ben olsam 5lıra daha fazla verırım en azından dolu bır arac alırım en kotu sartla motoru ıyı bır yerde yapılmıs bır arac alırım cunku baktıgınız ıkı aracta bos ve km var sen bu aracı aldıgında ınankı rahat duramayıp sunu yapayım bunu yapayım dıyecegın ıcın sonun kacınılmaz olucak ve motor gümmm
![]() ve mutlu son icine kacan 10000 tl sonra parca falan derken 30000 tl den olucaksın demedı deme bence ıyı arastırın en dolu en temız en ucuzunu bulun sıze bol şans
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
aracı kendime almayacağım ama arkadaşa iletirim tavsiyeleri, iki araçta istanbulda olmadığından oralara gitmeden bilgi toplamak istiyoruz
![]() varsa bu fiyatlara bildiğiniz temiz ve yapılı sti, önerilerinizi rica ederiz __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: dci
|
sen de bir zamanlar wrx bakıyordun ama doğru yolu buldun
![]() arkadaşına da yolu göster
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
alsında bizde bineriz arada bir
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: WRX BlueMotion
|
İzmir'deki güzel görünüyor.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
tanıyan bilen yokmudur ?
vti olsa kesin nakayama dökerdi seceresini
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
Valla iki araç hakkındada bilgim yok ama İzmirli Necdet abi vardı bizim forumda cocugu olmuştu belki o yüzden satıyo olabilir, araçına temizde bakıyodu diye biliyorum. Ankaradaki hakkında hiç bi fikrim yok plakasını ögrenebilirseniz belki bi nebze yardımcı olunabilir.
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Nakayama vtec king ya
ilanlara gelince 1. daha iyi duruyo gibi.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
vtec king mi :P
tolga sti güzelde, alsın type r yapsın turboyu tam gaz devam
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Vti olsa bilirdik
Siyah olan güzel duruyor yukarıda arkadaşın belirttiği gibi almışken 5 bin fazla verip dolu araç almak daha mantıklı .
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 11 Golf GTI & 09 Mini JCW & 11 Corsa CDTI
|
Bende STI dusunuyorum fakat herkes ayni şeyi söylüyo 10 milyar bakım için, 20de yüklemek için gerekir diye
__________________________________ I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
alacak arkadaş çok fazla uğraşmayacak arabayla, o yüzden type r alıp turbolayamaz
![]() sanırım iki araçta bilgisi olmayan araçlar, bakalım bir çağresi bulunacak demekki __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: AMG
|
izmir'deki güzel araçtır.
sahibide şeker insandır. bakımlarını Baytur yapıyor, servis bakımlı yani. yanlış bilmiyorsam bikaç ufak lokal boyası vardı. işsel sebeplerle satıyor diye biliyorum. |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: є46 MЗ & stage 4 тғѕι SЗ
|
volkan kardeşime kesinlikle katılıyorum fakaaaaat!!! arkadaşta haklı. ayrıca dayanağım olmadan söylüyorum 5-6 ay önce ilk sahibinden ataköyde satılık olan araca benziyor!!oda buna yakın rakamlar yazıyordu satamamış fiyatı daha aşşagıya çekince satılmıştı. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
aracın temizliğine gör değişir o rakamlar. 3-4 milyar bakıma yeter. 10 milyarada yüklenir STI. he tabi hardcore yapıcam dersen forged motor filan 20yi bulur o konuda haklılar
![]() siyah olan daha temiz görünüyor. biraz pazarlık zorlanarak indirip yaptırıp alınabilir. km den dolayı. km düşükleri zaten pahalı __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|