Yaz şunu google'a
what to do in prague
Trip Advisor'ın linkini tıkla ve tamamını oku. Trip Advisor dünya üzerinde en güvenilir seyahat web sitesi tüm oteller ve restaurantlar hakkında detayları review okuyabilirsin ;)
Printable View
Yaz şunu google'a
what to do in prague
Trip Advisor'ın linkini tıkla ve tamamını oku. Trip Advisor dünya üzerinde en güvenilir seyahat web sitesi tüm oteller ve restaurantlar hakkında detayları review okuyabilirsin ;)
koray St Petersburgta ne yapılır :D :D bir de onu yaz hele :p
105 yıllık Duvar kağıdı üretim fabrikası var onu gezebilirsiniz :D :D
http://www.google.com.tr/#hl=tr&sour...811d112c8b3534
Hakan Prague'da Pırakma :D
Sefa_Vts
ya ben orda bir bırakıcam varya öf :D 5 günlük vizemde bütün avrupayı dolaşıcam :D
tamam şimdi bunun gelince maceralerını dinle:D
ingiltere gibi olmasın lan dikkat et :D
Moruk al işte fabrika bu :D
http://www.goznak.spb.ru/eng/
olm ne işin var bamturla falan ahahahahahahahaha
elitler tur daha iyi diye biliyorum :D
hahaha dubrovnik e giden arkadaşım orhan abim benim :D ya şu and abitmiş durumdayım mutlumu olmam lazım ne yapmam lazım bilemedim çöktüm kaldım :D
tabi yaaaa :D
şaka bi yana ben de bamturla gidiyorum :D
geçen bayramda dubrovnik'e gittim bamturla, oraya vize falan yoktu zaten ama turla ilgili de hiçbir problem yaşamadım gayet güzel ve sorunsuz geçti.
bu kez yine onları tercih ettim (ucuz çünkü diğer turlarla arasında nerden baksan 100-150 eur oynuyor) vizemde falan problem olmadı direk çıktı, ama bilgi almada sıkıntı yaşıyosun illaki. sonuçta ucuz tur, ucuz eleman demek, ucuz muameleciye yaptırılan vize işlemleri demek falan filan. ama bizim gruptan bir arkadaşın da fotoğraflarını falan kaybettiler, uğraştırdılar bayağı. sonuç olarak ucuz etin yahnisi diyorum, bir daha gitmem ben de bamturla diyorum :)
işte asıl kafamın almadığı noktada, doğru belgeleri vermek ne kadar zor olabilirki ?? yanlışı vermek daha zor değilmi ?? zaten evraklarım kayıtlı kuyutlu ee ?? ozman neden ittirme kaktırma işler yapıyorlar ?
şimdi orda vize alamayanların sıkınıtısını düşünmek bile istemiyorum, Konsolosluk bile bana vizeyi aldınız ama lütfen bu turu şikayet edin bu böyle olmaz dedi.