ahahahh hayallerimdeki fabrikaya hiç benzemiyo :D
Printable View
Bamtur Türkiye'nin en çok şikayet alan tatil şirketidir.
Her tarafta , her platformda insanlar memnuniyetsizliği ortaya açık açık koyuyor.
İlinizdeki TÜRSAB'a bir şikayet dilekçesi ve tur programını iliştirip şikayetinizi yapın.
Tatil için nacizane önerim ise Anıtur.
Geçen yıldan itibaren günden güne iyileşen bir potansiyel içinde :)
Çok geçmiş olsun..Umarım tatili en az sıkıntıyla atlatırsınız:)
Geçmiş olsun...
Keşke gideceğiniz tur şirketini biraz olsa internet üzerinden bi araştırmaya girseydiniz.
Bahsettiğniz tüm tersliklerle kesinlikle sizin uğraşmamanız gerekliydi.
Keşke turunuzu direk iptal ettirseydiniz.
Bayram için yaklaşık 50-60tane vize aldırdık (ilk defa schengen alanlar %70ini
oluşturuyordu ve 1 tanesi bile görüşmeye gitmedi) anlatmak istediğim tur şirketi
herşeydir. Fiyat konusunda neden pahalısın die sorduklarında malesef insanlarımız bunları
göz önünde bulundurmuyor.
Bu arada 15TL olan Yurtdışı çıkış fonu tc. no ve pasaport no ile birlikte herhangibir
bankaya ŞAHIS OLARAK yatırılması gerekmektedir. Tabiki sizden o 15TL leri alıp biz
yatıralım dedilerse gene yanlış bir bilgi var.
Umarım turunuzda tur başvurusu sırasında yaşadığınız sıkıntıları yaşamazsınız...
Yaşadığınız sorunları www.tursab.org.tr üzerinden lütfen gerekli birimlere ulaştırın.
Şimdiden iyi tatiller, yapabileceğimiz birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Geçmiş olsun neyse vize alınmış bari ama oraya gidince aksaklık çıkmaz umarım..
Yurtiçi,yurtdışı ETS den başka bi firma seçmedim hiç şaşmam tavsiyemdir..
ahhahahahah bu bamturla işimiz var :D
yarın saat 12:00 de uçuşumuz var Viyana-Budapeşte turu olarak. az önce (23:00) de aradılar beni cepten. birkaç grup rezervasyonlarını iptal etti, o yüzden viyana-b.peşte turu iptal oldu, sizi Prag turuna dahil ettik dediler :D şaka gibi ya herifler :D sonra biraz tehdit, biraz hakaret ve biraz küfürden sonra biz sizi arayavağız dediler ve 10 dakika sonra arayıp tamam turunuz aynı şekilde devam ediyor dediler :D Allah sonumuzu hayır etsin, dönemezsem hakkınızı helal edin hahahahahahahaha :D
ahaahahaahhahahahahaahahahahhaha off sabah 7.20 de uçuşum var :D
hııı vardır eminim :D:D:D
şaa maka cidden korkuyorum, bu bütün vize işlemleri hakıdna olan aksaklıklar çarşamba günü yaşandı. gidiş günümüzde çarşamba :( kara çarşamba oldu ya benim için, her hafta çarşamba günü vize sendromu yaşıyorum :(
Benim kiz arakdasim kuzenleriyle italyaya gitmislerdi bamturla kisaca geldiginde bana sadece sunu anlatti 'bi hafta boyunca mercedes otobusleri gercekten cok iyi ogrendim' Hayatimda duydugum en reil en uyduruk turlardan bi tanesidir.
Bir arkadaşım daha bayram'da prag turuna gitmek için BAM tur'u tercih etmişti
detayını bilmiyorum ama bayağı bir sorun yaşadığını hatta gidemediğini biliyorum:icon13:
http://store.tandoori.lu/images/okra.jpg tur :D
veee son dakika bamtur otel parasini odememis :)) 2. Gun otele almiyorlar lobideyiz :))
Bamtur da çalışmıştım bir kaç ekspress turda.. Dandik bi firma değil piyasadakilere nazaran aslında :)
Diğerlerini siz düşünün...
ahahah :D ya 2 saat falan lobide 40 bamtur zede ile beraber kaldık sonra polis çağırdık türk konsolosluğunu aradık :D o sırada muhteşem rehberimizde bizle aynı oltelde kaldığı için onunda parası ödenmemişti :D ve 40 sinirli kişi arasında duruyordu :D sonra bir adam geldi 2 günlük paramızı o gün yatırdı, ertesi günde diğer günlerin parasını yatırdı :D
güzeldi yaa ben diğer bamturla yaşanan sıkıntılardan sonra bizim tatilimizin güzel geçtiğini düşünüyorum. hele mısırda oteli olmayan insanları duyduktan sonra off iyiki başımıza gelmedi böyle bişey :D
yok yok geldik geriye sağ salim :D
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16373613.asp?gid=373
böyle bi haber var acaba bamturda bunlardan birimi
abi umarım onlardır beter olsunlar
kapanmaz bamtur kolay kolay
sanmıyorum yani...
ya kapansa bile Camtur olarak gelirler :D o gitse damtur olur damsız almazlar hadi oda kapandı. sonunda zAMtur olarak gelirler :D
hakanın facebook iletilerine kopmuştum ya
bamtur iflas et yazmış
sonrada biz burdayken etme biz dönünce iflas et yazmş:D
ahhahahaha şu anda istediği şekilde iflas edebilir :D umarım çektiğimiz çilenin 10 mislini çeker. yapamıyorsa bu işi hiç tur mur düzenlemesin. yani bir tur şirketi şu anda kursam en kötü bunların yaptığı gibi yaparım daha ne kadar kötü olabilriki :D
bilgiler çakma oteller çakma, uçak bileti burdan prag prag dan berlin öhh az kalsın gurbetçi olup anca yazları gelicektim Türkiye'ye :D
Valla bende bamtur la yunanistana gittim bayramda hemde otobüsle ve efsane güzel geçti :) maşallah diim :D