|
|
#1 | |||
![]() |
Kol saati şeklinde telefon arıyorum.
Sahibindende fln bakındım pek içime sinen olmadı. Bilgisi olan varmı bu tür saatlerden elinde olan & nerde bulabilirm vs ? __________________________________ Kakimoto OZ1 Powered by Magic Mushroom Garage 4g63 powaa TME ! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
lg nın vardı ole bı saatı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Meriva Cosmo 1.6 New citroen C3 1.6 HDİ
|
ben birkaç günlüğüne denemiştim bence çook başarısız aletler cin mali yapan bir sürü adam var ama ona verdiğin parayı normal bir telefon almanı tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Siz nerden aldınız ?
__________________________________ Kakimoto OZ1 Powered by Magic Mushroom Garage 4g63 powaa TME ! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
pıyasada çın malları var dıye bılıyorum ama baya basarısız ve kalıtesız
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...32768000/detay
şöyle bişey buldum. 3-5 ay idare etsin yeter kenarda durur
__________________________________ Kakimoto OZ1 Powered by Magic Mushroom Garage 4g63 powaa TME ! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ef
|
konuşma faslı nasıl olacak bu aletlerde bilek kulaktamı gezecegiz bas konuşmu olcak kulaklıklımı yoksa herkes duyacakmı
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
kulaklık var oyle olması lazım
ama bana mesaj yeterli olacaktır __________________________________ Kakimoto OZ1 Powered by Magic Mushroom Garage 4g63 powaa TME ! Son Düzenleyen Görkem.Y; 14-11-2010 11:05. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ef
|
birisi aradıgında dur kulaklık takayım diyemı ugraşacaksın yada anfi tesisatı gibi sürekli kulaklık üstünde çekilimi gezeceksin
bazı durumlarda normal telefonlarda bile msj yazmak zor olabılıyor bu dokunmatık olacak ve küçük bir ekrana sahip olcak dıye tahmın edıyorum
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
kopya cekmeye musaıt tam ogrencı specc
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
askerde telefon kullanamayanlar ıcın cok guzel kulaklıklı ve kordondan saat ayrılıyor oylede konusabılıyorsunuz en başarılısı lg
__________________________________ Project01Garage www.fourtuning.com |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |