|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ...
|
Herkese İyi Forumlar..Bu Aralar Aile'ye Bi Araç Bakıyorum Evin Arabası Olarak..Peder Ava Falan Gidicek Bende Bodoslama Huzurla Kullanıcagım Az Yakıcam Kaldırımlara Parkedicem vs
..Fioriono Alıcaktım Fakat 1. Köprüden Geçmiyor Diyorlar Geçersede %17 Ötv %37 'mi Ne Oluyormuş Anlamadım..Bu Konuda Bilgisi Olan Varsa Oda Yazarsa Sevinirim1-) Dizel Olacak,Kendini Kanıtlamış Düzgün Sorunsuz Motorlardan 2-) Station Yada Van Tarzı Olacak Ama 1.Köprü'den Geçmeli 3-) Ön Takım Amortisörleri Vs Sağlam Olucak Tarla Toprak Gezicez 4-) 2.Elde Değer Kaybetmeyecek Ve Bize Bakım Masrafları Hariç Başka Masraf Açmıcak 5-) Donanım Olarak Abs+Klima+Çift Havayastığı Şart Geri Kalan Önemli Değil Fiyat Olarak Max 27.500 Ama 25 Civarı Olursa Süper Olur Benim Baktığım Fiorino Vardı Ama Köprü Meselesi Yüzünden Vazcayıyorum..Dacia Logan MPV Bakıyorum Şu An İnternetten Ama Renault'tan Hiç Birşey Anlamıyorum.. Tavsiyeleride Bekliyorum Hyundai,Kia,Geely,Lada,Samand Gibi Markalar Hariç Lütfen 1.5 DCİ Motorlar Hakkında 70'lik Ve 85'Lik Var Bunların Ömürleri Farkları Vs Gibi Bilgili Arkadaşlar Varsa Yorumlarını Esirgemesinler Lütfen |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Bütün van tarzı araçlar doblo fiorıno caddy v.s kamyonet olarak geçtiği için ruhsatta 1.köprüden geçemezler..
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: EM -Z4- ..%3 hısseli UR aReS :D
|
1.5 dci motorlar kesınlıkle kendını kanıtlamıs az yakan motorlardır ancak 100 bın kmye gelmeden elden cıkarmak gerekır bakımları vs masraflı olmaya baslar onun dısında agır bakımları harıc
genel bakım fıyatları vs dusuktur.. ama dacıa tavsıye etmıyorum kangoo bakılabılır ona nazaran.... __________________________________ 34 EM 035 powered by acıkelotomotiv... powered by p.p.r. motorsport |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
işte 100 binde sandık ister falan gibi duyumlar aldım çevremden dci için bende bu araba nerden baksanız min 3 sene max 5 sene kullanılcak 100 bin az bi km bu araç için...renaultu zaten istemiyordum bakalım..
birde neden şu palio weekendi kaldırdılar anlamıyorum olsa şimdi vericem 25 lira ya ! kangoo vs geçemiyor işte o olmasa fiorino tam aradıgım araç |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
iide ne alakası var.
benim aracaım palio van oda kamyonet olarak geçio. deflarca geçtim köprüden. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ef
|
duster al ozaman otomobil arazi taşıtı diye geçiyor sanırım köprüden istedıgın gibi geçebilirsin
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Civic B18C4 Swapped Coupe / Mondeo MK4
|
Focus SW derim.
Sedan kullandım çok iyi, eğerki SW'ninde altı aynıysa tavsiye ederim. Fakat hiç fiyatına bakmadan söyledim...
__________________________________ Casablanca / Morocco 96 - Honda Civic B18C4 Swapped Coupe 09 - Ford Mondeo 2.3 MK4 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
duster al derim forumda uzun uzun konusulmustu parasının hakkını veren arac oldugunu söylüyorlar..
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
duster pahalı arkadaşlar yukarıyı bı okuyup ona göre yazalım lütfen..
0 focus sw dizeli 25 e vereceklerse alayım |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ES7
|
+1
çevremde bir kaç kişi kullanıyor (dizel versiiyonları) çok memnunlar. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Corolla
|
bu şartlarda, bu isteklerde o fiyat aralığında 2. el baksan daha mantıklı olur.
__________________________________ *
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Logan iyi seçim olur , fiyat-performans aracı
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
kuruma sıfır 2011 clio symbol 1,5 dcı alındı evden işe falan kullanıyorum 1,5 ayda 3500 km oldu yol tutuşu, konforu donanımı parasına göre yeterli (tek havayastığı, mp3 player,klima, ön iki cam otomatık) yakıtı 100 tl ye 635 km yol yaptım şehir içinde klimada açık
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
dacia stepway alsana tam istediğin rakamda ve garanti begenirsin
hemide dci __________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
hatta 70 ve 85 arasındaki farklar nelerdir ömürleri hakkında net bilgi sahibi olan varmı? |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Dacia logan mcv'lerin 5 kişilikleride kapalı kasa kamyonet olarak geçer. 7 kişilik alırsanız otomobil sınıfına girer. Mcv alırken dikkat edin.
Duster önerilmiş ama istediğiniz donanıma sahip duster 27000 bütçesini aşar. __________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' Son Düzenleyen Selman; 14-11-2010 22:00. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
2. el olsa harika seçenekler var ama, dacia duster'a bakın derim kriterlerinize tamamen uyan bir araç....
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:36 ::::

..Fioriono Alıcaktım Fakat 1. Köprüden Geçmiyor Diyorlar Geçersede %17 Ötv %37 'mi Ne Oluyormuş Anlamadım..Bu Konuda Bilgisi Olan Varsa Oda Yazarsa Sevinirim

34 EM 035 

Sedan kullandım çok iyi, eğerki SW'ninde altı aynıysa tavsiye ederim. Fakat hiç fiyatına bakmadan söyledim...